kafa yormayan oyun tavsiyesi

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,067
pcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz

Bullet hell oyunlara bak bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
pcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz
forza 4. 1-2 saatten sonra beni sıkıyor belki seni daha çok sarar

Ets2 ve ats yi dizi film izlerken veya müzik dinlerken oynuyorum bayağı sarıyor. Doğrusu ben cs oynarken bile yapabiliyorum onları. 😅

fnaf oyunları olabilir fnaf 3 ve fnaf 4 de zorlanırsın onundışında çerez oyunları varkafa dağıtmalık tabi son çıkan security breach i saymazsak

• Beğen
NFS HEAT 500 DEN 25 LİRAYA İNDİ DÜŞÜNEBİLİRİSN

• Beğen
bakacağım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağolasın hocam gamepass alıp direkt 5 oynamak var aklımda
Hocam Fh4 oynuyorum cok mukemmel bir oyun bence direkt alin game pass zaten bir cok oyunu test edip kendinize göre en iyi oyunu bulacaksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica Assetto Corsa da guzel bir secim olabilir bir cok DPC sunuculari var guzel sariyor eger arkadasin vesaire var ise zaten olmasa bile birileri arkana yapisiyor.

• Beğen
Hocam the long dark tavsiye ederim hayatta kalma oyunu olarak. Oyun çok rahatlatıcı bana göre.

• Beğen
Ets2 ve ats yi dizi film izlerken veya müzik dinlerken oynuyorum bayağı sarıyor. Doğrusu ben cs oynarken bile yapabiliyorum onları. 😅
Hocam Ats mi daha iyi Ets mi?bir de klavyeyle sarar mı?

Hocam Ats mi daha iyi Ets mi?bir de klavyeyle sarar mı?
Hocam bana göre ets daha iyi zaten ucretsiz bir program indirip online giriliyor, ayrica direksiyon seti ile oynuyorum bu sekilde bile cok fazla sarmiyor havtada en az 5 6 kere oynuyorum 2 saat vesaire klavye ile fazla zevk alamazsiniz fakat direksiyonu fare ile yönlendirir iseniz bir durum sarabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,270
Üyeler
184,759
Son üye
Berko66
Geri