forza 4. 1-2 saatten sonra beni sıkıyor belki seni daha çok sararpcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz
bakacağım teşekkürlerBullet hell oyunlara bak bence.
sağolasın hocam gamepass alıp direkt 5 oynamak var aklımdaforza 4. 1-2 saatten sonra beni sıkıyor belki seni daha çok sarar
fnaf oyunları olabilir fnaf 3 ve fnaf 4 de zorlanırsın onundışında çerez oyunları varkafa dağıtmalık tabi son çıkan security breach i saymazsakpcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz
Hocam Fh4 oynuyorum cok mukemmel bir oyun bence direkt alin game pass zaten bir cok oyunu test edip kendinize göre en iyi oyunu bulacaksiniz.bakacağım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolasın hocam gamepass alıp direkt 5 oynamak var aklımda
Hocam Ats mi daha iyi Ets mi?bir de klavyeyle sarar mı?Ets2 ve ats yi dizi film izlerken veya müzik dinlerken oynuyorum bayağı sarıyor. Doğrusu ben cs oynarken bile yapabiliyorum onları.
Doom akar gider tavsiye ederimpcde kol desteği olan arkada müzik açıp oynayabileceğim kanser ve zorlayıcı yanı olmayan kafa dağıtmalık uzun süreler oynayınca sıkmayan ve saran oyun arıyorum ne önerirsiniz
Hocam bana göre ets daha iyi zaten ucretsiz bir program indirip online giriliyor, ayrica direksiyon seti ile oynuyorum bu sekilde bile cok fazla sarmiyor havtada en az 5 6 kere oynuyorum 2 saat vesaire klavye ile fazla zevk alamazsiniz fakat direksiyonu fare ile yönlendirir iseniz bir durum sarabilir.Hocam Ats mi daha iyi Ets mi?bir de klavyeyle sarar mı?