KAFALAR MİLYON SALDIRI GELİYORMUŞ KORUYUN KENDİNİZİ

kronik1907

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,167
1751071381060.webp

Fena çöktü buralar...

modart ve forumu zeka olarak geri kalmış egolu insanlar ne beklenirki bunlardan profilde bile 14 yaş olduğu anlaşılıyor face te mod ları bile ego tatmini yapmaya çalışıyor çoluk çocuk dolmuş bu arada yanlış anlaşılmasın çocuklar kullanmasın demiyorum zaten onlar kullansınki geleceğimize yatırım olsun ama ne kadar aile terbiyesi almamış egolu insan varsa orda

Modartsa uzak durmak lazim

Modart admini olaydım keşke ip adresini öğrenmek için.
İP adresin sadece site çökertmek için olmadığını adama uygulamalı anlatırdım.

İP adresin bilgisayarın dahili belleğine erişimi tam açtığını bilmeyen hackerlerle dolu ortalık.
Saldırı yaparlar ellerine bişey geçmez, bunlara Şapkanın altında beyni olmayan hackerler derim ben.

Saldırı yapmak karşı tarafın tüm özel verilerini ele geçirmek olduğunu bilemezler. Neyse çok konuştum

Modart admini olaydım keşke ip adresini öğrenmek için.
İP adresin sadece site çökertmek için olmadığını adama uygulamalı anlatırdım.

İP adresin bilgisayarın dahili belleğine erişimi tam açtığını bilmeyen hackerlerle dolu ortalık.
Saldırı yaparlar ellerine bişey geçmez, bunlara Şapkanın altında beyni olmayan hackerler derim ben.

Saldırı yapmak karşı tarafın tüm özel verilerini ele geçirmek olduğunu bilemezler. Neyse çok konuştum
Öyle gelişi güzel sallamışsın ki kanka
Ip dediğin şey ev adresin gibi bir şey çok çok açık port tararsın

9 yasındayım bu gerçekmi cok korkuyorum

Öyle gelişi güzel sallamışsın ki kanka
Ip dediğin şey ev adresin gibi bir şey çok çok açık port tararsın
XP Zamanında tek programla internete bağlı tüm ip adreslerin listesini çıkarıyordum Mesela sonu 250 den 670 e kadar ip araması yapardım, bilgisayar isimleriyle dahil listeleniyordu hepsinin de D ve C diskine anında erişilebiliyordum.
Ne zaman ki banka bilgisayarlarının listesi önüme geldi bu işi bıraktım.
Açık port aramaya benzemez biraz.

Bu yuzden kimseye Windowsta özel verilerini tutmayı önermem. Ola bildiğince Linux kullanın.

Bana deli veya saçmalayan adam diyebilirsiniz sizi suçlamam, çünkü hiç bir zaman böyle bir şeyi konuşan adam görmediniz.

Geri