Kahve içmediğin için mi moralin veya sağlığın iyi? Bunlar tamamen senin günlük yaşantınla alakalı şeyler yoksa kafeinin bunlara etkisi %5 bile değil.bak ben hiç kahve içmiyorum. bazen çay içiyorum. kola da içmiyorum. ne depresyonum var ne bir boral mozukluğum. sapasağlıklı yaşıyorum. kola kahve bunlar bence zehirdir. içilecek içecek su ve taze meyva suyu. ve süt kahvaltıda.
Kahve içmediğin için mi moralin veya sağlığın iyi? Bunlar tamamen senin günlük yaşantınla alakalı şeyler yoksa kafeinin bunlara etkisi %5 bile değil.
Taze meyve suyu artık yalan oldu, örneğin 1 bardak portakal suyu içmen için 3-4 tane portakal sıkman gerekiyor ve 4 portakalın şeker miktarı seni obez yapmaya, sağlıksız yapmaya ve şekerden dolayı vücuduna her türlü berbat etkiyi yapmaya yetecektir.
Süt'e gelirsek de zaten 7 yaşından daha büyük kişiler için sütün yetişkin bir bireye hiç bir faydası yok aksine laktoza vs. alerjiniz varsa zararı oluyor.
Yani özetle psikolojik sorunlar çevresel ve genetiktir, günde 1-2 bardak içilen çayın kahvenin lafı bile olmaz.
Çay bardağıysa sıkıntı yokAlıntıyı görüntüle
Ama ben 20-25 çay bardağı kadar çay içiyordum günde.