Neler Yeni

🔥İndirim Kahve.com Moliendo kahvelerde 30% indirim

Hesef

80+
Hocam yumuşak içim şekerli seviyorum, hangi kahveyi önerirsiniz? Çok denedim ama istediğim lezzeti yakalyamıyorum.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Damak tadım Mehmet Efendiye uygun. Diğer kahveleri içemiyorum. Bunu da yadırgar mıyım acaba? 2sini de deneyimleme şansınız oldu mu? Kahve Dünyası, Mis, Tchibo gibi kahveleri sevemedim. Ona göre bi 10'lu paket alayım diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Can Çakır
Damak tadım Mehmet Efendiye uygun. Diğer kahveleri içemiyorum. Bunu da yadırgar mıyım acaba? 2sini de deneyimleme şansınız oldu mu? Kahve Dünyası, Mis, Tchibo gibi kahveleri sevemedim. Ona göre bi 10'lu paket alayım diyorum.
mehmet efendiye uygunsa bunların hiçbiri tutmaz sizi hocam en yanık sert kahvelerden biri gibi geliyor bana

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
mehmet efendiye uygunsa bunların hiçbiri tutmaz sizi hocam en yanık sert kahvelerden biri gibi geliyor bana
Hadi ya tüh :) Mehmet Efendi'ye de zam geldikçe geliyor. Çoğu markette 53,50tl'ye satılmaya başladı. İndirimle 39a filan inince 10ar 10ar alıyorum. Yine takip edecez demek ki. Teşekkürler hocam yorumun için.

KediSever

80+

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mehmet efendiye göre daha yumuşak ve kavruk yanık tat yok. içtiğim en lezzetli türk kahvelerinden bu. işyerimize gelen misafirlerden defalarca isim soran oldu genel olarak beğeniliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yumuşak içim şekerli seviyorum, hangi kahveyi önerirsiniz? Çok denedim ama istediğim lezzeti yakalyamıyorum.
Amalfi Blend hem uygun fiyatlı hem yumuşak. Latte tarzı içiyorsanız içimi yumuşak. Sert olarakta Home Blend iyidir. Fiyat olarak daha yüksek olarak Medellin olan başarılı ama biraz sert.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
70tl kargo ücreti cıkıyor. Belli bir rakam sonrası ücretsiz kargo da yok sanırım.

Top Bottom