Warmshield olan güzelmiş. Mat siyah, uzun.şaka bir yanaFenerium | Fenerbahçe Çelikli Kilitli Termos Mug
fenerium.com
![]()
WarmShield Mat Siyah Çift Katmanlı Paslanmaz Çelik Termos Bardak 400 ml ( Kahve Çay Termosu ) - Fiyatı, Yorumları
Mat Siyah Çift Katmanlı Paslanmaz Çelik Termos Bardak 400 ml ( Kahve Çay Termosu ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bunları buldum![]()
SEDEF SİLVER 304 Pazlanmaz Çelik 500 Ml Kaydırmaz Lastikli Termos Bardak Mug Araç Kahve Çay Thermos 549 - Fiyatı, Yorumları
304 Pazlanmaz Çelik 500 Ml Kaydırmaz Lastikli Termos Bardak Mug Araç Kahve Çay Thermos 549 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Resimlerde gördüğüm kadarıyla sadece bardağa dökmek için kullanılıyor. Benim direkt içeceği termostan içmem gerek.hocam bende bunu kullandım memnunum aslında ama ben sırf soğuk şeyler için kullandım sıcakları bilemem![]()
HALSA mavi 0,5 lt termos - 40450637 | IKEA
HALSA mavi 0,5 lt termos - 40450637 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr