Kahve tavsiyesi , önerisi

Mast

80+
Reaksiyon skoru
76
günlük enerji seviyem biraz arttsin vs. diye içeyim diyorum. tahmini 4 5 bardak icerim günde duruma göre değişir. sporcu kahveleri gibi asiri yuksek kafeinli kahveler istemiyorum. keyfi olarak icmek istiyorum. boyle aci ve zorla icilen olmasin tadi guzel bir sey ariyorim. sekersiz yani direkt kahveyi kast ediyorum. ben de tek french press var. ne önerirsiniz? biliyorum kahve çok geniş bir alanı var o yüzden bilgili olanlarinizdan fikirlerini bekliyorum.

En basiti ve bence en güzeli Filtre Kahve

Ben pahalı olan iyidir diye düşünüp mehmet efendinin filtre kahvesini almıştım şimdi içemiyorum.
Yeni filtre kahve makinesi aldığım için 4-5 marka deneyimleme imkanım oldu

en çok bunu beğendim hafif ve güzel bir tadı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstelik bana gelen ürünün son kullanma tarihi siparişin evime geldiğim tarihten 2 gün önceydi tazeydi kahve

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast
direkt kahve markasi/modeli önerisini bekliyorum
Kahve tıpkı şarap gibi çok geniş bir yelpazeye sahip. Herkesin damak tadı ve zevki farklı olunca insanlardan öneri almak yerine kendi kendine test etmen daha iyi sonuçlar verir. Benim önerim Jacobs Flavours Vanilla Filtre Kahve. Vanilya kokusu var, tadına etkisi yok. Bildiğin filtre acı kahve fakat kaliteli.
Hem şekerli olmasın hem de daha hafif bir şeyler olsun istiyorsan Jacobs Velour Çözünebilir Kahve'ye bakabilirsin. İçimi daha yumuşak ve tadı fazla sert değil.

• Beğen
günlük enerji seviyem biraz arttsin vs. diye içeyim diyorum. tahmini 4 5 bardak icerim günde duruma göre değişir. sporcu kahveleri gibi asiri yuksek kafeinli kahveler istemiyorum. keyfi olarak icmek istiyorum. boyle aci ve zorla icilen olmasin tadi guzel bir sey ariyorim. sekersiz yani direkt kahveyi kast ediyorum. ben de tek french press var. ne önerirsiniz? biliyorum kahve çok geniş bir alanı var o yüzden bilgili olanlarinizdan fikirlerini bekliyorum.
Uzun Süredir sadece El Salvador iciyorum, Orta Profilli. Güzel deneyebilirsin. Butik Kahvecilerde French Presse Taze cektirmeni ve maks 1 ay icersinde tüketmeni öneririm. (Bu yüzden ideal oran 200-300 gram almak fazlasını tüketemezsen tazeliği azalır.)

Bir barista abim, "Genelde Türklerin sevdiği Profilde" demisti. Tam orta olarak tamımladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Gri Caner

• Beğen
Şöyle yorumları görünce canım kahve çekiyor. Böyle kahve çekirdeğini çiğ çiğ ısırasım geliyor. Çok güzel açıklıyorsunuz, iştah açıcı şekilde. :D

Geri