Kahverengi Switch mi Yoksa Blue mu Almalıyım ?

Ghoul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
Arkadaşlar ben lol oynuyorum 2 senedir blue switch kullanıyorum ve blue nun hissiyatına bayılıyorum. Ama switchlerin çoğu öldü yeni klavye alacağım değişik switch olsun istedim. Vatanda geçen gün brown ve red denedim ama. Red bana mebran ile aynı hissiyatı veriyor bomboş yani blue dan geçdiğim içindir belki ama. Brown yine ona bakış daha iyi. Brown mu almalıyım sizce Blue mu ? Ses benim için sorun değil. Bluenun hissiyatını seviyorum ama kahverengide hoşuma gitti. Kullanan varmı kahverengi ?

brown bence en ideali
kullandınmı hocam sen brown red ve blue karışımı diye kullananlar çok öneriyor ama fazla kullananı yok gibi blue ve red kadar red çok hissiyatsız bilmiyorum ben skilli oyunlar oynadığım için hissiyatı olması işime yarıyor

Brown bence ama zevk meselesi.

Brown bence ama zevk meselesi.
benimde gönlümde o var yoksa tekrar blue alıcam bi değişiklik olmamış olucak bu sefer değişik alayım diyorumda red alırsam hissizliğinden pişman olabilirim diye düşünüyorum

kullandınmı hocam sen brown red ve blue karışımı diye kullananlar çok öneriyor ama fazla kullananı yok gibi blue ve red kadar red çok hissiyatsız bilmiyorum ben skilli oyunlar oynadığım için hissiyatı olması işime yarıyor
Brown var şuan da baya memnun um diğer kişilerin de dediği gibi Red ve Blue karışımı demediğinizi beğendiyseniz sorun teşkil etmeyecektir

Brown var şuan da baya memnun um diğer kişilerin de dediği gibi Red ve Blue karışımı demediğinizi beğendiyseniz sorun teşkil etmeyecektir
bluedan iyi hissettirip memnun edecekse alacağım hocam brown

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,268
Üyeler
185,698
Son üye
Shalltearr
Geri