Blue switch mi, red switch mi?

MRlotias

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhabalar, klavye alacağım fakat blue ve red arasında kaldım.Blue nun sesi çok hoş geliyor ama kulak tirmalar diyorlar, bilemedim.
Aslında hep membran kullandığım için sesli bir klavye istiyorum, redin sesi çok mu az?
Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Kanka sinir hastasiysan sakinlige sessizlige onem veriyorsan red switch eve hırsız girse umurumda değil inşaat sesi seviyorum diyorsan blue switch

Bende blue sesini çok seviyorum ama bir yerden sonra rahatsız eder diye red aldım memnunum

Kaç kez soruldu cevap her daim aynı kaldı. Tabii ki de red switch arada ki o ince tatmin etme farkını internette ki incelemeler ile kendin puanla farkı harbiden hissettiriyor.

Blue aşırı rahatsız ediyor, gidip denediğin zaman hoş geliyor ama bir kaç saat sonra kafanı çok ütülediğini fark ediyosun bu yüzden RED <3

Tamamdır, o zaman ben de hevesime kurban gitmeyeyim 🙂.red alacağım, çok teşekkürler.

Merhabalar, klavye alacağım fakat blue ve red arasında kaldım.Blue nun sesi çok hoş geliyor ama kulak tirmalar diyorlar, bilemedim.
Aslında hep membran kullandığım için sesli bir klavye istiyorum, redin sesi çok mu az?
Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Ben blue switch kullanıyorum abartıldığı gibi değil

Red red red

Bence red, sebebini biliyorsun zaten arkadaşlar da söylemiş. Varsa ikisinin ortası olarak düşünüp brown veya yellowa da bakabilirsin.

Bence red, sebebini biliyorsun zaten arkadaşlar da söylemiş. Varsa ikisinin ortası olarak düşünüp brown veya yellowa da bakabilirsin.
Hocam aldığım klavyenin sadece redi ve bluesu var red alacağım. Sesi de hoş geliyor.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,166
Üyeler
193,281
Son üye
CatMax
Geri