Kali Linux Torrent Dosyası

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
1607208710721.png

Virtual Boxa Kali Linux kurucam ama torrent diyor güvenlimi kendi sitesi @Linux @Treyarch

Son düzenleme:
Torrentten indirmek zorunda değilsiniz ama "torrent korsandır" düşüncesi yanlış zaten, torrent bir indirme protokolü, oradan ne indirdiğinize bağlı. Velhasıl kelam, güvenilir.

Torrentten indirmek zorunda değilsiniz ama "torrent korsandır" düşüncesi yanlış zaten, torrent bir indirme protokolü, oradan ne indirdiğinize bağlı. Velhasıl kelam, güvenilir.
Hata aldim virtualboxta bu yuzden buradan indirmeliyim Teşekkürler

Bir de, Kali Lunix değil, Kali Linux:)

Altlarda VirtualBox için hazır kurulu paket var. İster bunu kur istersen de manuel olarak aşağıdaki yerden "Kali Linux 64-Bit (Installer)" i kur.

Bu arada Torrent korsan demek değildir. Genellikle korsan oyunlar Torrent ile paylaşıldığı için böyle bir algı oluşmuştur. :)

Neden oradan indirmekle uğraşıyorsunuz? Direkt buradan indirin, kurulumla uğraşmazsınız. :

Yükledikten sonra Import diyip dosyayı seçiyorsunuz ve işlem bitiyor, kurulum falan yok.

Ben BackTrack (Kali) yerine Parrot OS'i tercih ediyorum. BackTrack'e kıyasla daha çok tool var, ve BackTrack'teki gibi bir ton hata yok, hatasız. Zaten ikiside Debian mimarisine sahip olduğu için neredeyse hiçbir farkları yok.

Geri