Neler Yeni

Kaliteli anime önerisi

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Bakicam valla şöyle günde 2 bölüm izlesem cerezinden yeter bu ara initial d ve mushoku tensei izledim
bölüm sayısı 8 ama bölümler 1 saat haberin olsun yani 16 bölüm olup 20dk olması yerine 8 bölüm olup 1 saat yapmışlar izlemeye değer

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
bölüm sayısı 8 ama bölümler 1 saat haberin olsun yani 16 bölüm olup 20dk olması yerine 8 bölüm olup 1 saat yapmışlar izlemeye değer
Izlediğim animeler sence nasıl yeni başladım bu yaşta sarıyor valla keşke önceden haberimiz olsaydı ama

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Izlediğim animeler sence nasıl yeni başladım bu yaşta sarıyor valla keşke önceden haberimiz olsaydı ama
aslında herkesin farklı zevkleri vardır yani birini izlediği animelere göre yargılayamazsın sen madem yeni izlemeye başladın attığım animelerden başlamanı öneririm orada izlemediklerin varsa onları ilk önce izlemelisin bence sonra zaten bazı animelerin yeni sezonunu bekleyemeyip mangalarına başlarsın öyle devam edersin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar, uzun zaman boyunca anime izledim ve cidden izlediğim çoğu şey harem temalı saçma saçma yapılar neden ecchi veya harem seviliyor anlamıyorum.

Bende bu sebepten dolayı daha çok MCsi OP olan ve ciddiyetini bozmayan cıvık cıvık değilde ciddi temalı anime önerilerinizi bekliyorum.
Death Note , One Piece

Top Bottom