Yakın zamanda razer deathadder V2 aldım çok kullanışlı iyi bir fare önerebilirim pad olarak razer goliathus kullanıyorum uzun zamandır kaliteli bir ürünKaliteli mouse pad ve bana kısa vadede sıkıntı çıkarmayacak mouse
Tam olarak küçük eller için mi orta eller icinmi yoksa büyük eller icinmiYakın zamanda razer deathadder V2 aldım çok kullanışlı iyi bir fare önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yakın zamanda razer deathadder V2 aldım çok kullanışlı iyi bir fare önerebilirim pad olarak razer goliathus kullanıyorum uzun zamandır kaliteli bir ürün
orta büyükTam olarak küçük eller için mi orta eller icinmi yoksa büyük eller icinmi
Yani çok küçük eller için uygun olmaz çünkü büyük bir fare orta ve büyük eller için ideal ergonomik bir yapıya sahip benim elimde ne çok büyük ne çok küçük ortası rahat kullanıyorumTam olarak küçük eller için mi orta eller icinmi yoksa büyük eller icinmi
Hocam mouse padin linkini atabilirmisiniz
m.n11.com
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Evet 33tl kaçırmayınOrjinalmi
Bütçe vahiy yoluyla geliyoKaliteli mouse pad ve bana kısa vadede sıkıntı çıkarmayacak mouse
Ürün orijinal değilOrjinalmi
Orjinal hocamOrjinalmi
Vahiy ile ilgili espri yaptığınız için hocam başka bir neden yok. Size basit bir şey gibi gelebilir ama hoşuma gitmiyor.Bütçe vahiy yoluyla geliyo
Ürün orijinal değil
@Abdurrahman Avf neden kızgın attın hocam
Yorumlarda orjinal değil diyoOrjinal hocam