Neler Yeni

Kaliteli cüzdan önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şık tasarımlı ve iyi, sağlam cüzdan arıyorum birazda zengin hissettirecek bir şey olsun siz anladınız yani zarif bir görünümü olsun bütçe olarak çokta bir şey vermem sonuçta para taşımak için cüzdan alacağım paramın hepsiyle sadece cüzdan alacak halim yok.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
LCW aldım ben 5. Senesindeyim sanırım cüzdanın hala taş gibi masallah

Shourd

80+ Gold
Şık tasarımlı ve iyi, sağlam cüzdan arıyorum birazda zengin hissettirecek bir şey olsun siz anladınız yani zarif bir görünümü olsun bütçe olarak çokta bir şey vermem sonuçta para taşımak için cüzdan alacağım paramın hepsiyle sadece cüzdan alacak halim yok.
cüzdan benim için pek önemli değil dedim çok ucuz bişi alim dedim bunu buldum gerçekten güzelmiş kulanıyorumda aktif olarak bayadır

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cüzdan benim için pek önemli değil dedim çok ucuz bişi alim dedim bunu buldum gerçekten güzelmiş kulanıyorumda aktif olarak bayadır

biraz daha çıkabilirim böyle kart blok özellikli olanlarda varmış post cihazı hırsızlarına karşı

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
Yayli mi istiyorsun

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
Aliexpress'te deri cüzdanlara bak çok kaliteli oluyor ve ilk alışverişte indirimde yapabiliyor yani 200-300 liraya vergi hariç düzgün deri bir cüzdan bulabilirsin

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
üzerine istediğini yazdırabiliyorsun. 10 ay oldu herhangi bir sorunu yok. sadece üstüne oturduğun için çıtçıtın izi çıkabiliyor bir süre sonra hemen arkasında kart koyma yeri var papara kartı oraya aydadım bir işe yarasın diye iz kayboldu bi süre sonra.

Top Bottom