oyun için diyorsa bu kartları tutmak zor olabilir, bicycle da poker kartıydı değil mi yanlış hatırlamıyorumbicycle kartlarına bakmanı öneririm
Pek benim tarzım değil ama beğendiysen al kalite olarak baya iyileranladım böyle bir şey buldum bu nasıl sence
5-6 yıldır bu kartlarla oynuyoruz tutmakta hiç sıkıntı yaşamadım yaşayanı da görmedimoyun için diyorsa bu kartları tutmak zor olabilir, bicycle da poker kartıydı değil mi yanlış hatırlamıyorum
Açıkçası siyah kart önermem pek, aşınması daha hızlı ve belirgin olur. Ama illa siyah isterseniz içli dışlı siyah mı olsun yoksa sadece arka yüzü mü? ve max bütçe?hocam önere bileceğiniz çok kaliteli siyah ıskambil kartları var mı rica edsem
yani içli dışlı siyah olsa daha iyi olur ama çok kaliteli güzel ise sadece dışı da siyah olabilirAçıkçası siyah kart önermem pek, aşınması daha hızlı ve belirgin olur. Ama illa siyah isterseniz içli dışlı siyah mı olsun yoksa sadece arka yüzü mü? ve max bütçe?
Bakıyorum.yani içli dışlı siyah olsa daha iyi olur ama çok kaliteli güzel ise sadece dışı da siyah olabilir
bütçe tarafından çok kaliteli ise bütçe sıkıntısı yok gibi
Mağaza Amerika merkezli, kendi siteleri güvenilir 2 kez alışveriş yaptım, aldığın ürünlere ek 30-40 tl vergi çıkıyor.yani içli dışlı siyah olsa daha iyi olur ama çok kaliteli güzel ise sadece dışı da siyah olabilir
bütçe tarafından çok kaliteli ise bütçe sıkıntısı yok gibi
hocam çok teşekkürler baya bakmışsın , sitelerden almak konusunda sorun yaşamam dimi bir de kaç güne gelir tahmini bilginiz var mı ?Bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mağaza Amerika merkezli, kendi siteleri güvenilir 2 kez alışveriş yaptım, aldığın ürünlere ek 30-40 TL vergi çıkıyor.
NOC Pro 2021 (Jet Black) Playing Cards
NOC Pros - The PERFECT deck of cards! 4 NEW epic color-ways. FULLY marked. Premium embossed tuck case. For nearly 10 years the NOC brand has been the top custom deck choice for magicians, cardists and card collectors all arouwww.penguinmagic.comLabyrinthium Playing Cards (Single Deck)
Mankind is always striving to find the balance of technology and nature. Labyrinthium playing cards show that these can coexist in our lives.Designed by Georgiana Strimbu, Labyrinthium have fully custom artwork across the bwww.penguinmagic.comEmpire Bloodlines (Black and Gold) Limited Edition Playing Cards
LIMITED EDITION: Only 2000 printed! Will NOT be reprinted.Black. Gold. Limited.When you hold yourself to a higher standard, you deserve the finer things. Beautiful, ornate bordered backs. Signature 'Diamond Cut' glass-like edwww.penguinmagic.comBicycle Skull Metallic (Silver) USPCC by Gambler's Warehouse
This design was taken from a historic plate in the Bicycle® Brand archives, then updated for the 21st century. The back design is black and white, though we kept the standard four colors on the back of the deck. Perfect forwww.penguinmagic.comJuggler Ambigram Playing Cards
After the great success of the previous versions of the Jugglers, Julio Ribera wanted to bring a deck expressly designed so that you can perform your favorite magic tricks or your best cardistry moves. With an elegant designwww.penguinmagic.comBen olsam son attığımı alırdım, karar sana kalmış tarz meselesiEminence Obsidian Edition Playing Cards
The Eminence Playing Cards are a fully custom deck of playing cards inspired by elegance and royalty. Eminence, like its definition, is positioned in the realm of prominence and superiority among the playing card world. Featuwww.penguinmagic.com
Rica ederim. Yaşamazsın dur senin için bakayım kaç günde elime ulaşmışhocam çok teşekkürler baya bakmışsın , sitelerden almak konusunda sorun yaşamam dimi bir de kaç güne gelir tahmini bilginiz var mı ?