Neler Yeni

Kaliteli kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Taşıma çantası benim için önemli olmadığı için hangisinde var hangisinde yok bilmiyorum ama size önerim taşıma çantasına ikinci plana atmanız, aradığınız özelliklere göre kulaklığınızı seçip aldıktan sonra ayriyeten çok sağlam bir taşıma çantası alabilirsiniz, genelde kutulardan çıkan taşıma çantaları bez çanta oluyor.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Taşıma çantası benim için önemli olmadığı için hangisinde var hangisinde yok bilmiyorum ama size önerim taşıma çantasına ikinci plana atmanız, aradığınız özelliklere göre kulaklığınızı seçip aldıktan sonra ayriyeten çok sağlam bir taşıma çantası alabilirsiniz, genelde kutulardan çıkan taşıma çantaları bez çanta oluyor.
Hocam ben is gereği cok seyahat ettiğim için benim için cok önemli

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Nova 7 ya da Logitech G Pro
Hocam ben almisken en iyisini alayım dedim ve Sennheiser momentum 4 e kadar yükseldim taksit ile birlikte uyguna gelicek bu kulaklıgin kalitesine laf yok heryerde bahsediliyor zaten sadece çoklu işlerde ise yararmi bu butcede kulaklık alıyorsam oyundada muziktede filmdede herseyde memnun etmeli

bozkan

80+ Bronze
6 yıldır Razer Nari kullanıyorum, taş gibi nazar değmesin. Türkiye'de satılan bir model olmamıştı, Almanya'dan almıştım. Razer hala bu kalitede üretiyorsa kulaklık, Razer tavsiye ederim genel olarak

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,786
İsim
Emir
arkadaşlar birkaç kulaklık önermiş ben pek düzgün göremedim,arctis nova 7 şahsi görüşüm alınmaz.Eğer seyehat müzik film için ise anker q45 önerebilirm.
q10 kullanyıorum oyunlarda da kullandım öyle aman aman gecikme yok,yalıtımı baya iyi,basslarına zaten laf yok,tizleri de gayet güzel.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
arkadaşlar birkaç kulaklık önermiş ben pek düzgün göremedim,arctis nova 7 şahsi görüşüm alınmaz.Eğer seyehat müzik film için ise anker q45 önerebilirm.
q10 kullanyıorum oyunlarda da kullandım öyle aman aman gecikme yok,yalıtımı baya iyi,basslarına zaten laf yok,tizleri de gayet güzel.
Yok hocam öncedende q35 aldim iade ettim ciddi nlamda bogutucu ses tonu var belki eq ayariyla giderdi ama yok o kadar ince ayarlarla ugrasmak istemiyorum

Top Bottom