RamazanCaliskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhaba 1000 TL'ye kadar bütcem var,önceden blackwidow chroma v2 kullanıyordum çok güzeldi fakat bulamadım sıfıra yardımlarınızı bekliyorum.
urun.n11.com
Gönül isterki apex 7 alayım ama en fazla 1000 TLApex 5 tavsiye ederim. Bütçeniziarttırabiliyorsanız Apex 7 de alabilirsiniz.
Hocam bu klavyelerin mekanik türü varmış sanırsam red,green,yellow hangisi en seslidir
Hocam indirimleri takip edersen bence steelseries seri yakalabilirsin,Gönül isterki apex 7 alayım ama en fazla 1000 TL
Hocam bu klavyelerin mekanik türü varmış sanırsam red,green,yellow hangisi en seslidir
çıkarabiliyorum
Ben en sessiz olanı attım. Ses istiyorsan Blue alabilirsin ama önermem, bir süre sonra bayıyor.Gönül isterki apex 7 alayım ama en fazla 1000 TL
çıkarabiliyorum
Tamam hocam incelemelerine bakıp alacağımApex 5 güzel bir klavye.
Yani 2 yıl kullanılacak ama ses olsa güzel olurBen en sessiz olanı attım. Ses istiyorsan Blue alabilirsin ama önermem, bir süre sonra bayıyor.
Aslında apex 7 gaming gecesinde falan 1000 liraya düşüyordu. Zaten 1200 liralık bir klavye 150 lira falan indirim yapıyorlar o gece deMerhaba 1000 TL'ye kadar bütcem var,önceden blackwidow chroma v2 kullanıyordum çok güzeldi fakat bulamadım sıfıra yardımlarınızı bekliyorum.
Özellikle böyle indirimlerde yakalabilir bence incehesapta cuma geceleri güzel indirimler oluyor,Aslında apex 7 gaming gecesinde falan 1000 liraya düşüyordu. Zaten 1200 liralık bir klavye 150 lira falan indirim yapıyorlar o gece de
Anladım teşekkür ederim sağolunÖzellikle böyle indirimlerde yakalabilir bence incehesapta cuma geceleri güzel indirimler oluyor,