Kaliteli priz önerisi

Copycat

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhaba dostlar. Yakın zamanda akım korumalı priz aldım ama çat çat elektrik sesi geliyor, başka cihaz takarken diğerlerinin elektriğini kesiyor iade edeceğim. Önerdiğiniz kaliteli bir priz var mı? En az 4 yuvalı olmalı.
Teşekkürler

Tam 1 ay oldu alalı ben çok memnunum voltaj değerleri usblerde de çok stabil. Daha evvel Tunçmatik siyah 5'li grup priz kullanıyordum yetersiz gelmişti ama arıza vs olmamıştı. Her ikisini de tavsiye ederim. Bu prize bağlı 1000W psu lu pc, duvar aydınlatması, 3D yazıcı ve bazen de lehim vs kullanıyorum herhangi bir parazitlenme cızırtı vs duymadım. Dilersen değerlendirebilirsin. Hepsiburada'dan alacak olursan Ar-Tek satıcısından almanı öneririm diğerleri aynı ürünü göndermiyormuş yorumlarda öyle yazılmış.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20.4 KB · Hit: 127
Tam 1 ay oldu alalı ben çok memnunum voltaj değerleri usblerde de çok stabil. Daha evvel Tunçmatik siyah 5'li grup priz kullanıyordum yetersiz gelmişti ama arıza vs olmamıştı. Her ikisini de tavsiye ederim. Bu prize bağlı 1000W psu lu pc, duvar aydınlatması, 3D yazıcı ve bazen de lehim vs kullanıyorum herhangi bir parazitlenme cızırtı vs duymadım. Dilersen değerlendirebilirsin. Hepsiburada'dan alacak olursan Ar-Tek satıcısından almanı öneririm diğerleri aynı ürünü göndermiyormuş yorumlarda öyle yazılmış.
Scheinder ve Brennenstuhl ikiside çok iyi bu ikisi arasından seçim yapabilirsin @Copycat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,670
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri