cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
XMP gecikmesinden neyin ne mal olduğu belli zatenBütün ramleri aklında mı tutuyorsun gelene gidene çöp diyorsun usta
XMP gecikmesinden neyin ne mal olduğu belli zatenBütün ramleri aklında mı tutuyorsun gelene gidene çöp diyorsun usta
Marka değil, modelxpg kötümü bence güzel imzamdaki rami kullanıyorum.
Uzuuun uznun yazmak istemedim ama haklısın kingston,adata,patriot,geil gibi efsaneler var.xpg kötümü bence güzel imzamdaki rami kullanıyorum.
Triggerlandım.geil gibi efsaneler
https://forum.donanimarsivi.com/konu/geil-ramler-alinir-mi.27715/ bende.Triggerlandım.
Vengeance LPX'ten Farksız ''Denebilecek'' RAM : GeIL Evo X II !
Selamlar. Bugün, kendim de kullanmış olduğum RAM GeIL Evo X II hakkında bir yazı yazmak istedim. Şimdiye kadar yaşadığım problemleri detaylıca anlatmaya çalışacağım. 1) Sistem Geldi, Her Şey Tamam Ama Tek Bir Sıkıntı Var : XMP! - Sistemin ilk geldiği günün akşamı, görev yöneticisini açtığımda...forum.donanimarsivi.com
ramin arkasında DPMK mi yazıyordu ?![]()
Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB (2x8) 3600Mhz CL16 CMH16GX4M2Z3600C16 DDR4 Ram Bellek Siyah « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
Birisi dün bundan aldı ve Samsung B Die çıktı ama sana gelir mi bilmem şans bi tık
Bilmem sormadımramin arkasında DPMK mi yazıyordu ?
Bildiği her şeyi benden öğrendiBütün ramleri aklında mı tutuyorsun gelene gidene çöp diyorsun usta
Forumdan biri mi ? Ben sorayım.Bilmem sormadım
GeIL efsane gibi bir şey görmedim attığın konuda?
Çok kaliteli bir şey efsanedir. Ona göre corsair RAMlerede kimse efsane demiyor ama çok kaliteli diyorlar.GeIL efsane gibi bir şey görmedim attığın konuda?
Benim açıkladığım mesele çok daha derin. Ayrıca Evo Spear'dan bahsetmedim de. GeIL efsanesi demen çok saçma. Her markanın iyi modeli olur kötü modeli olur. Adını duyurana efsane demeyelim.