Neler Yeni

Çözüldü✓ kaliteli sallanmayacak masa arıyorum

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
Yok siz masa alın zaten ama bu tarz ekran tutucuları da ilerde mutlaka alın çünkü mükemmel bir şey 😄 hele çift monitör varsa kesinlikle alınması gereken bir aparat
hocam ahşap olarak ne öneriniz vardır yukarıdaki arkadaşın attığı nasıldır sizide rahatsız ettim hocam kusura bakmayın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
hocam ahşap olarak ne öneriniz vardır yukarıdaki arkadaşın attığı nasıldır
O masalar çok kullanışsız ve kalitesiz sunta oluyor genelde benzeri Koçtaş da var isterseniz oraya gidin anlarsinız. Masa işin de biraz el beceriniz varsa yukarda ki arkadaşın attığı masayı alıp fazladan orta kısma destek aparatı takın çivi gibi çakılı kalır o masa.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam ahşap olarak ne öneriniz vardır yukarıdaki arkadaşın attığı nasıldır sizide rahatsız ettim hocam kusura bakmayın
ona benzer bır masam var suan duvar ve koltuk arasına sabıtledım yoksa sallantı yapabılıyor tavsıyem arkasında carpı seklınde demır olanlardan alın

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
O masalar çok kullanışsız ve kalitesiz sunta oluyor genelde benzeri Koçtaş da var isterseniz oraya gidin anlarsinız. Masa işin de biraz el beceriniz varsa yukarda ki arkadaşın attığı masayı alıp fazladan orta kısma destek aparatı takın çivi gibi çakılı kalır o masa.
önceki kullandığım ahşaptı hocam çok iyi oynuyodum değişmek zorunda kaldım yukardakine bakacağım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
önceki kullandığım ahşaptı hocam çok iyi oynuyodum değişmek zorunda kaldım yukardakine bakacağım
Yukarda ki fiyatı yeni gördüm o fiyata değmez 👍 akace de biraz kendiniz araştırın o masaya benzer masaları ucuza bulursunuz.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Muhammed Burak
Yukarda ki fiyatı yeni gördüm o fiyata değmez 👍 akace de biraz kendiniz araştırın o masaya benzer masaları ucuza bulursunuz.
hocam var ama akakçedekiler daha kalitesiz duruyor bidaha bir araştırma yapıp almayı düşünüyorum sizide çok tuttum yardımınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,616
Üyeler
164,536
Son üye
Aury