Neler Yeni

Güzel kaliteli çift monitör kolu arıyorum

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan
North Bayou al geç hocam o zaman. Aklın kalmasın en azından. Gerçi ben ilk kullanmaya başladığımda oynatırken falan korkuyodum düşecek diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

buda bi mantıklı geldi düşününce. Hareketleri kısıtlayabilir 2 kol olunca.
deneyimimden yola çıkarak söyledim zaten bunu biri 24 biri 27 monitörüm var çift olan varyasyonunu kullanıyorum sığmıyor monitörler birini dikey konumlandırmama rağmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Oğuz Tutkun
deneyimimden yola çıkarak söyledim zaten bunu biri 24 biri 27 monitörüm var çift olan varyasyonunu kullanıyorum sığmıyor monitörler birini dikey konumlandırmama rağmen
hangi model var hocam sizde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Yasin
Nb North Bayou çift kollu olanı kullanıyorum 6 aydır çok memnunum kaliteli yıllarca gözün kapalı kullanabilirsin ama çift kollu almanı önermiyorum 2 tane ayrı ayrı tek kollu alıp kullan çünkü 2 kolluda monitorler eğer büyükse birbirine çarpıyor ve ortalamakta zorlanabiliyor. bunun haricnde parasının hakkını veren bir ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
bunu öngörerek teklisini almıştım fiyat bir tık fark ediyor tekli alınca

şimdi kontrol ettim beyaz pahalıya geliyor ama siyahtaki fark 200₺ tekli daha mantıklı, benim gibi renk sorununuz yok ise tabi :D

Kuajsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Volkan Korkmaz
bunu öngörerek teklisini almıştım fiyat bir tık fark ediyor tekli alınca

şimdi kontrol ettim beyaz pahalıya geliyor ama siyahtaki fark 200₺ tekli daha mantıklı, benim gibi renk sorununuz yok ise tabi :D
aslında birazda görüntü bozukluğunu ortadan kaldırmak istiyordum, tek tek alırsak daha kaba durmaz mı, kesin olarak çiftli alırsak iki tane 27 inç yan yana duramaz mı, onları yükseltip alçaltıp sağa sola kaydıramaz mıyım rahatlıkla

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
aslında birazda görüntü bozukluğunu ortadan kaldırmak istiyordum, tek tek alırsak daha kaba durmaz mı, kesin olarak çiftli alırsak iki tane 27 inç yan yana duramaz mı, onları yükseltip alçaltıp sağa sola kaydıramaz mıyım rahatlıkla
emin olun tahmin ettiğinizden daha şık duruyor (beyaz olanı için söylüyorum), ben tekli aldım çift için diğer arkadaşların yorumlarını göz önünde bulundurmanızı öneririm

Top Bottom