Değmez Bence Alacaksan Daha Yeni Bir Model Almaya Çalış 13 Gibi .Sırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
saçmalık olurSırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
gerilersinSırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?
Değmez Bence Alacaksan Daha Yeni Bir Model Almaya Çalış 13 Gibi .
saçmalık olur
Hocalarım zaten üst model alabilsem alacağımgerilersin
instaya atınca kalite çok düşüyor android düşünmüyorum bu yüzdenkamera lazımsa honor 400 veya 2. el 200 alabilirsin
o halde 11 mantıklıHocalarım zaten üst model alabilsem alacağımiPhone 11 sadece kamera tarafında iyi bunu biliyorum ancak bana da lazım olan kamera. Ekranı falan daha küçük ve eski farkındayım ama özellikle video kalitesi ve oisi daha iyi geldi bana ip11in
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
instaya atınca kalite çok düşüyor android düşünmüyorum bu yüzden
Hocam ben artık güncelleme olayına takılmıyorum, çünkü gelen her güncelleme ya kamera kalitesini düşürüyor ya da yazılımı yavaşlatıyor ya da pili eskitiyor gibi vs vs. O yüzden güncelleme önemsizEn geç seneye güncelleme desteği bitecek bir telefon alınmaz bence. Bütçe artmıyorsa eldekini kullanıp daha iyisi için para biriktirmek daha mantıklı.
İşte bunların tamamı yapılmış ömrünün sonunda bir telefon alacaksın. Dediğim gibi, ben almazdım açıkçası.Hocam ben artık güncelleme olayına takılmıyorum, çünkü gelen her güncelleme ya kamera kalitesini düşürüyor ya da yazılımı yavaşlatıyor ya da pili eskitiyor gibi vs vs. O yüzden güncelleme önemsiz
sağol hocam bir de yd araştırayım uygun denk getirebilirsemAktif kullanıyorum ormanda 4k 60 fps video çektim sabitken çok güzel renkler ama biraz hareket edince renk tonu baya değişiyor tavsiyem yd alman zaten Tr 11 parasına yd 13 pro gelebiliyor
bu gidişle tuşluya geçeceğim gibiİşte bunların tamamı yapılmış ömrünün sonunda bir telefon alacaksın. Dediğim gibi, ben almazdım açıkçası.
Bütçen ne kekeSırf video tarafı iyi olduğu için S21FE'den iPhone 11'e geçmeyi düşünüyorum. Daha çok sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşacağım için bütçeme uygun olarak böyle yapmayı düşünüyorum. Değer mi sizce?