Neler Yeni

Kamera odaklı telefon önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3 yıllık cihazı önermeye kalkan benmiyim yoksa sizmisiniz? S20 kamera konusunda P20 Pro yu ezer geçer, kıyaslama yapmaya gerek bile yok. Bu kadar bütçeli bir arkadaşa ve kamera kalitesi kendisi için önemli olan arkadaşa 3 yıllık p20 pro yu önermek yanlış yönlendirmeden başka bir şey değil. Huawei hater ı falan değilim, gerçekleri yazınca hemen hater oluyoruz zaten. Siz samsung hater ı ve huawei fanboyusunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S21 öneririm. Ekranı 6.2 inç ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz.
Kamera olarak S20 Ultra mı S21 mi daha iyidir peki?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
3 yıllık cihazı önermeye kalkan benmiyim yoksa sizmisiniz? Kullanıyorsunuz diye abartarak fanboyluk yaparak harika deyip 3 yıllık cihazı önermek yanlış yönlendirmeden başka bir şey değil.S20 kamera konusunda P20 Pro yu ezer geçer, kıyaslama yapmaya gerek bile yok. Bu kadar bütçeli bir arkadaşa ve kamera kalitesi kendisi için önemli olan arkadaşa 3 yıllık p20 pro yu önermek yanlış yönlendirmeden başka bir şey değil. Huawei hater ı falan değilim, gerçekleri yazınca hemen hater oluyoruz zaten. Siz samsung hater ı ve huawei fanboyusunuz.

S21 öneririm. Ekranı 6.2 inç ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz.
kardeşim boş yapmışsın bi telefon önerince onunu bunun hateri fanboyu olmuyoruz raporu çakıyorum sana konuyu linçleyip kirletmekten başka yaptığın bişey yok

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Huawei nin fotoğraf kalitesi ne zaman bukadar üstün oldu? Hdr ı rakiplerinin gerisinde, renkler deseniz abartı canlılıkta, video kalitesi rakiplerine kıyasla berbat zaten. Android cihazlar arasından Amiral gemisi Samsung cihazlar video konusunda iPhone a yetişebiliyor.
Farkındaysanız kamera öncelikse dedim. Hdr rakiplerinin gerisinde hangi model ?
Huawei telefonların video kalitesinin o kameraya göre kötü olduğüunu kabul ederim ancak şu anda amiral gemileri dünyanın en iyi kameralı akıllı telefon modelleri.

(Evo)lution

80+ Bronze
kardeşim boş yapmışsın bi telefon önerince onunu bunun hateri fanboyu olmuyoruz raporu çakıyorum sana konuyu linçleyip kirletmekten başka yaptığın bişey yok
Sizinde yanlış yönlendirmekten başka bir şey yaptığınız yok.Gerçekten yardımcı olmak ne ara boş yapmak oldu? 3 Senelik cihazı öneriyorsunuz bende size yanlış yönlendirme raporu çaktım bundan sonra cihaz önermeden önce araştırma yaparak gelin. Bilgisiz ve fanboyluk yaparak değil. Konu sahibi arkadaş sizin yorumunuza inansa ve bu cihazı alsa, pişman olacak ve sizden bilecek.Konuda hem yanlış yönlendirme yaparak konuyu kirletiyorsunuz hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizinle daha fazla tartışamam. Üslübunuza dikkat edin bu arada

Farkındaysanız kamera öncelikse dedim. Hdr rakiplerinin gerisinde hangi model ?
Huawei telefonların video kalitesinin o kameraya göre kötü olduğüunu kabul ederim ancak şu anda amiral gemileri dünyanın en iyi kameralı akıllı telefon modelleri.
Kamera demek fotoğraf ve video anlamına geliyor.S21 vs mate 40 yazın youtube a kimin daha iyi olduğunu görürsünüz... Ha bu arada Dxomark ın saçma sapan puanlarına inanmayın.

Son düzenleme:

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Sizinde yanlış yönlendirmekten başka bir şey yaptığınız yok.Gerçekten yardımcı olmak ne ara boş yapmak oldu? 3 Senelik cihazı öneriyorsunuz bende size yanlış yönlendirme raporu çaktım bundan sonra cihaz önermeden önce araştırma yaparak gelin. Bilgisiz ve fanboyluk yaparak değil. Konu sahibi arkadaş sizin yorumunuza inansa ve bu cihazı alsa, pişman olacak ve sizden bilecek.Konuda hem yanlış yönlendirme yaparak konuyu kirletiyorsunuz hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizinle daha fazla tartışamam. Üslübunuza dikkat edin bu arada

Kamera demek fotoğraf ve video anlamına geliyor.S21 vs mate 40 yazın youtube a kimin daha iyi olduğunu görürsünüz... Ha bu arada Dxomark ın saçma sapan puanlarına inanmayın.
Renk doğruluğunun huawei'de abartıldığuını söyleyip s21 önermek trajikomik olmuş. Tekrar söylüyorum video ve kamera işin içindeyse iphone derim ancak sabahtan beridir sadece fotoğraf için olduğunu söylüyorum.

(Evo)lution

80+ Bronze
Renk doğruluğunun huawei'de abartıldığuını söyleyip s21 önermek trajikomik olmuş. Tekrar söylüyorum video ve kamera işin içindeyse iphone derim ancak sabahtan beridir sadece fotoğraf için olduğunu söylüyorum.
S21 in kamerasının renklerini eski samsung lar gibi sanıyorsanız sadece gülüp geçiyorum. Huawei nin abartılı canlı renklerinin örneklerini size atarım. Hdr konusundada samsung un gerisinde. Fotoğraf demiyorsunuz kamera diyorsunuz. Kamera konusunda S21, Mate 40 dan daha iyi. Bu arada google servisleri olmayan cihaz alınmaz.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
iphone 12 mini