Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,581
Gayet güzel bir saatte atmışlar mesajı. Kimse otobüs yolculuğu için 3.5 saat öncesinden otogara gitmez. Bence bir sıkıntı yok.
Hocam durumu kim yaşarsa yaşasın aynı tepkiyi verir, tabii sıkıntı olmaz siz gitmiyorsunuz ki şuan ki araba eski ve acayip pis ve araba 38 kişilik diğer araba 44 kişilik ve fulldü neler olacak göreceğiz bakalımGayet güzel bir saatte atmışlar mesajı. Kimse otobüs yolculuğu için 3.5 saat öncesinden otogara gitmez. Bence bir sıkıntı yok.
Hocam herşeyi geçtim terminal de ilgilenen olmadı araba eski ve pis böyle hizmet olmaz ki6 saat uçak rötarlandığını biliyorum istanbulda...
1.5 aaat için aşşırı tepki vermişsiniz bence bu durum her otobüs firmasında yaşanabilecek bir şey
Denk gelmiş olabilir evet kişisel olarak kötü bir izlenim bırakır sizde ama bence 1 şans daha verilmesi lazım bukadar batırmak için malum her firmada olan şeyler, ha devamlı oluyorsa rezalet der geçersinHocam herşeyi geçtim terminal de ilgilenen olmadı araba eski ve pis böyle hizmet olmaz ki
Valla en kötü denk gelme, şoför ayrı dert muavin ayrı dert 3 kişiler sadece 1 kişi bilgili diğerleri Allah'a emanetDenk gelmiş olabilir evet kişisel olarak kötü bir izlenim bırakır sizde ama bence 1 şans daha verilmesi lazım bukadar batırmak için malum her firmada olan şeyler, ha devamlı oluyorsa rezalet der geçersin
Şu konunun komikligine bakın. Adam bir de kendini okadar haklı görmüş ki gelip burda anlatıyor.Bugün Bursa 12.30 Ankara arabası sabah gelen mesajla 14.00'a alınmış. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bilgimiz yok isterseniz şikayet talebi oluşturalım dediler ve başka saatlere bakalım belki boş yer buluruz dediler baktı ama boş yer bulamadı. Böyle bir köklü firmanın sabah 9 da böyle bir mesaj atması ne kadar doğru bir hareket? Terminale ilçelerden gelenler var. Milletin işi gücü var. Nasıl ayarlasınlar kendilerini. Böyle bir rezillik olamaz. Kamil Koç benim gözümde bitmiştir.
Gayet erken haber vermiş bence, rezillik değil başarı bile sayılır süreci böyle yönetmek. Bazıları gibi bizi 5 saat terminalde bekletmemiş.Bugün Bursa 12.30 Ankara arabası sabah gelen mesajla 14.00'a alınmış. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bilgimiz yok isterseniz şikayet talebi oluşturalım dediler ve başka saatlere bakalım belki boş yer buluruz dediler baktı ama boş yer bulamadı. Böyle bir köklü firmanın sabah 9 da böyle bir mesaj atması ne kadar doğru bir hareket? Terminale ilçelerden gelenler var. Milletin işi gücü var. Nasıl ayarlasınlar kendilerini. Böyle bir rezillik olamaz. Kamil Koç benim gözümde bitmiştir.