Polise gidin plakayı takip etsinlerKuzenimin iş yaptığı kamyoneti çalındı. Pazar sabah 5 sularında. Gören duyan iletişime geçerse çok sevinirim. Başka şehirde de olabilir.
Annesinin tek akıllı kızı.Polise gidin plakayı takip etsinler
plakadan vesaire bulunacağını zannetmiyorum adamlar illaki değiştirmiştir plakayı bunu üzülmen için değil gerçekler hakkında konuşuyorum ki ***** birine denk gelmişse plakayı görünce illaki bulunur.Kuzenimin iş yaptığı kamyoneti çalındı. Pazar sabah 5 sularında. Gören duyan iletişime geçerse çok sevinirim. Başka şehirde de olabilir.
Kardeş nasıl görek batumdayım:dKuzenimin iş yaptığı kamyoneti çalındı. Pazar sabah 5 sularında. Gören duyan iletişime geçerse çok sevinirim. Başka şehirde de olabilir.
Zaten ya değiştirirler parçalarını öyle kullanırlar ya da parçalarlar diye düşünüyorum.plakadan vesaire bulunacağını zannetmiyorum adamlar illaki değiştirmiştir plakayı bunu üzülmen için değil gerçekler hakkında konuşuyorum ki ***** birine denk gelmişse plakayı görünce illaki bulunur.
TamamArkadaşım ihbar ettik zaten belki biri görür diye yazdım.
Çok genç bir adammış umarım en kısa sürede bulunur.Kuzenimin iş yaptığı kamyoneti çalındı. Pazar sabah 5 sularında. Gören duyan iletişime geçerse çok sevinirim. Başka şehirde de olabilir.