Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
17,535
Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.

Kan alma işleminde " Fırat boru " reklamındaki şarkıyı söylersen bayılmaktan kurtulabilirsin :D

Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.
Tüm gücünle AAAAAAAAAA diye bağır!

Kardeşim sedyeye yat en sevdiğin şarkıyı şöyle

Hemşireyle (sana iğne vuran kişi) ile sohbet etmeye çalış
Hatta sana sorular sormasını iste
Ben de çok korkuyordum ama nu taktikle korkum ciddi azaldı
Hemşireden rica edersen seni kırmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493