Neler Yeni

Kanal istanbul nedir ? ne işe yaricak ? neden yapılıyor ?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Doğruluğu kanıtlandı mı bilmiyorum ama sayı gerçekten bir anda arttı. Kendim de sonucunu merak ettiğim için takip ediyordum anketi.
Doğruluğunun kanıtlanması gibi bir durum söz konusu değil. Belki bot atılmıştır, belki atılmamıştır. Belki de bot atıldığı durumda bile Taylan Yıldız'ın istediği sonuç çıkmamıştır.

Bunlar Twitter anketinden belirlenecek iş değil zaten. Seçim sonuçları her şeyi ortaya koyuyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Taylan Yıldız'ın anketini canlı takip ettim. Kanal İstanbul'u destekleyen oylar düzenli bir şekilde artarken ve hatta fark atarken, desteklemeyen oylar bir anda artış gösterdi.

Erdoğan, Kanal İstanbul'u 2011'den beri vaat ediyor. O zamandan beri katıldığı her seçimi de kazanıyor. Demek ki halk Kanal İstanbul'un yapılmasını istiyormuş. İstemese, Erdoğan yerine başka bir adaya oy verirlerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İspat edilemedikten sonra...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması için CHP'liler bile twit atıyor. Nasıl öndeymiş?
Güvenilirliği ispat edilmedikten sonra ...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tonaj hariç bilgileri kitapçığınızdan tonajı ise güvenilmeyen bir siteden almışım şimdi türk armatörler birliğinden baktım 500000 tonaj yerine 200000 tonaj oluyormuş onu öğrendim 2.75 milyar doları 2.5e bölüp ücretin 1 milyon doların üstünde olduğunu görebilirsiniz bu yine de sizin belirttiğiniz ücretten fazla gelir

Bak, süreli attım. Şuradan sonrasını izlersen cevabını alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom