çalıştırdğı matkap bazen acı verebiliyor onun dışında sıkıntı yokAyın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
kanal tedavisinde dişin köküne kadar inip sinirleri alıyorlar ve oraya metal çivi koyup üsütne dolgu yapıyorlar dolguda sadece dişi iraz kazıyorlarKanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
İşin garibi o tatları biliyor olman.Ben oldum.
Ağzın uyuşssun diye iğne yapıyor, o biraz acıtıyor o kadar.
Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.
Kanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
Bunu uyutup falan yapamıyorlarmı ben sadece koltuğu görünce bile kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum.Ben oldum.
Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.
yok be iğne acıtmıyor bence sadece içimi ürpertiyorBen oldum.
İşin garibi o tatları biliyor olman.
Uyuşturdukları için anlamıyor da olabilirim.kanal tedavisinde dişin köküne kadar inip sinirleri alıyorlar ve oraya metal çivi koyup üsütne dolgu yapıyorlar dolguda sadece dişi iraz kazıyorlar
yok be iğne acıtmıyor bence sadece içimi ürpertiyor
Yok canım ne uyutması , o kadar ağır bir şey değil. Dolgunun bir üst seviyesi.Bunu uyutup falan yapamıyorlarmı ben sadece koltuğu görünce bile kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum.