Neler Yeni

Kanal tedavisi yaptıran varmı aranızda ?

Alikose01

80+ Bronze
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
çalıştırdğı matkap bazen acı verebiliyor onun dışında sıkıntı yok

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ben oldum.

Ağzın uyuşssun diye iğne yapıyor, o biraz acıtıyor o kadar.

Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Kanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
kanal tedavisinde dişin köküne kadar inip sinirleri alıyorlar ve oraya metal çivi koyup üsütne dolgu yapıyorlar dolguda sadece dişi iraz kazıyorlar

Rammstein

80+ Silver
Ben oldum.

Ayrıca olduktan sonra ağzında çok garip bir tad oluyor, sünge-plastik karışımı bir tat.
İşin garibi o tatları biliyor olman.

Alikose01

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanal Tedavisi ve Dolgu arasında pek bir fark yok bana göre, ikiside aynı hissi veriyor.
Ben oldum.

Bunu uyutup falan yapamıyorlarmı ben sadece koltuğu görünce bile kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Ben oldum.

yok be iğne acıtmıyor bence sadece içimi ürpertiyor

robin

80+ Silver
bana yaptılar sadece uyuşturan iğneyi yaparken canım acıdı birde ağzında tükürük birikiyor onu almak için kullanılan boru sıkıntı boğulacak gibisin

Top Bottom