KONU SAHİBİNİN SAĞLIK DURUMUNU TAHMİN EDİYORUM.Merhaba, bugün okuldayım yanıma kedi geldi sırnaştı ben de kafasını okşadım. Bir şey yapmadı sakince oturuyordu dedim bir de karnını seveyim kedi ısırdı ama kanamadı. Kuduz falan olur muyum?
Hocam ciddiye alın lütfenDişleri derinin altına girecek kadar battiysa ve oradan salatasi tükürüğü vs derinin altına geçerse sıkıntı. Refleks olarak isirdiysa çok bişey olmaz ama acittiysa sert isirdiysa Allah rahmet eylesin
Bunu nasıl bilebiliriz doktora gidin benceHocam ciddiye alın lütfen
İnternette kanamasa bile geçebileceği yazıyor hocamIsıran her hayvan kuduz mikrobu taşıyacak diye bir kural yok endişe etmeyin. Şayet doktora gitsen de kuduz mikrobu maalesef ki kendini uzun süre gizleyebiliyor. İnsanların kuduz olduğu anlaşılınca maalesef yapacak hiçbir şey kalmıyor sonu mutlak ölüm. Neyse kanamadıysa problem olacağını sanmıyorum.
Hocam internete pek güvenmiyorum emin olamıyorum. Google'a başım ağrıyor yaz kanser olmuş olursun.İnternette kanamasa bile geçebileceği yazıyor hocam
o da doğru .Hocam internete pek güvenmiyorum emin olamıyorum. Google'a başım ağrıyor yaz kanser olmuş olursun.
Hani hasta iletişimi hani pozitiflik... XDIsıran her hayvan kuduz mikrobu taşıyacak diye bir kural yok endişe etmeyin. Şayet doktora gitsen de kuduz mikrobu maalesef ki kendini uzun süre gizleyebiliyor. İnsanların kuduz olduğu anlaşılınca maalesef yapacak hiçbir şey kalmıyor sonu mutlak ölüm. Neyse kanamadıysa problem olacağını sanmıyorum.