Neler Yeni

Kanatmayan kedi ısırığı kuduz yapar mı?

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
Merhaba, bugün okuldayım yanıma kedi geldi sırnaştı ben de kafasını okşadım. Bir şey yapmadı sakince oturuyordu dedim bir de karnını seveyim kedi ısırdı ama kanamadı. Kuduz falan olur muyum?

eneskaya6

80+ Silver
Dişleri derinin altına girecek kadar battiysa ve oradan salatasi tükürüğü vs derinin altına geçerse sıkıntı. Refleks olarak isirdiysa çok bişey olmaz ama acittiysa sert isirdiysa Allah rahmet eylesin 🤣

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Merhaba, bugün okuldayım yanıma kedi geldi sırnaştı ben de kafasını okşadım. Bir şey yapmadı sakince oturuyordu dedim bir de karnını seveyim kedi ısırdı ama kanamadı. Kuduz falan olur muyum?
KONU SAHİBİNİN SAĞLIK DURUMUNU TAHMİN EDİYORUM.
sistemoezellikleri-png.672664

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dişleri derinin altına girecek kadar battiysa ve oradan salatasi tükürüğü vs derinin altına geçerse sıkıntı. Refleks olarak isirdiysa çok bişey olmaz ama acittiysa sert isirdiysa Allah rahmet eylesin 🤣
Hocam ciddiye alın lütfen

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Isıran her hayvan kuduz mikrobu taşıyacak diye bir kural yok endişe etmeyin. Şayet doktora gitsen de kuduz mikrobu maalesef ki kendini uzun süre gizleyebiliyor. İnsanların kuduz olduğu anlaşılınca maalesef yapacak hiçbir şey kalmıyor sonu mutlak ölüm. Neyse kanamadıysa problem olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet sezgin
Isıran her hayvan kuduz mikrobu taşıyacak diye bir kural yok endişe etmeyin. Şayet doktora gitsen de kuduz mikrobu maalesef ki kendini uzun süre gizleyebiliyor. İnsanların kuduz olduğu anlaşılınca maalesef yapacak hiçbir şey kalmıyor sonu mutlak ölüm. Neyse kanamadıysa problem olacağını sanmıyorum.
İnternette kanamasa bile geçebileceği yazıyor hocam

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hani hasta iletişimi hani pozitiflik... XD
Adama direkt öleceksen ölürsün diyorsun be abi jsjsj

eneskaya6

80+ Silver
hocam google a bakarsanız şuan ölmeniz gerekıyordu

Kara*

80+ Silver
Yarın ilk işin git kedinin elini öp özür dile göbüşünü sevdiğin için yoksa kötürüm olacaksın 24 saatin var.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Hiç riske atma git ol