Kanka diyen kızdan olur mu?

zevnczz

80+
Reaksiyon skoru
10
12.sınıfım kızla 11.sınıftan beri arkadaşız 11.sınıfta onu sadece arkadaşım olarak görüyordum oda beni ama hoşlanmaya başladım ondan hala muhabbet sohbetimiz var kıza açılıp samimetimizin gitmesini de istemem. Kararsız kaldım bir tık.

20231004_175823.jpg

12.sınıfım kızla 11.sınıftan beri arkadaşız 11.sınıfta onu sadece arkadaşım olarak görüyordum oda beni ama hoşlanmaya başladım ondan hala muhabbet sohbetimiz var kıza açılıp samimetimizin gitmesini de istemem. Kararsız kaldım bir tık.
Her şeyi mahvetmek istiyorsan sen bilirsin🙂

Yine kanka sorunsalı bir konu kankam içimde kalmasın denemek istiyorum diyorsan git sınavından vs. sonra yap etkilenme başına kakmak gibi algılama ama senin hayatın daha önemli ondan. Veya bozulmam bana bir şey olmaz diyorsan şansını deneyebilirsin.

Bu çok zor bir durum. Mümkün olabilirse sevme. Hem sınav senen hem de yakin arkadaşın. Hatta mümkünse birkaç şey uydurup arkadaşlığını bitir. Çok ciddiyim. Bu işin ne bir anlamı ne de sonu var.

Arkadaş olarak kalmak: Sınav senen olduğun için bu tarz gelgitleri olabilecek duygusal anlamda yıpranma olasılığı olan bir şeye girişmeni önermem. Güvenli bölge

Denemek istiyorsan: Direkt "Ben senden hoşlanıyorum." deme. Zaman içinde hoşlandığının sinyallerini ufak ama ufaktan ver. Kendini onun gözünde potansiyel erkek konumuna getirecek ufak adımlar yap. Bu ufak adımlara örnek balkabağı gibi olmasın. Cidden sevgililiği akla getirmeyecek şeyler olmalı. Kızı da seni de tanımadığım için tam örnek veremiyorum. Ama "tiyatro, sinema" gibi yerlere sadece iki kişilik bilet alıp davet edebilirsin. Bu sadece bir örnek. Başarı şansı zor.

Denendi yaşandı olmaz

ağız alışkanlığı değilse neden olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,378
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri