Kapalı internet nasıl kullanılır

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,481
Arkadaşıma okuldan hat vermişler bu hattın içindeki internet ile sadece eba'ya giriliyor internetli oyun, video izleme gibi şeyleri bu internet ile yapamıyor bir internetle nasıl oyun video gibi şeyleri yapabilir

Kategori yanlış olduysa kusura bakmayın

Arkadaşıma okuldan hat vermişler bu hattın içindeki internet ile sadece eba'ya giriliyor internetli oyun, video izleme gibi şeyleri bu internet ile yapamıyor bir internetle nasıl oyun video gibi şeyleri yapabilir

Kategori yanlış olduysa kusura bakmayın
Wifi ile bağlanabilirsin anca.

İçinde bir sd kart varsa atın çöpe birde telefona hard format miss gibi olur

İçinde bir sd kart varsa atın çöpe birde telefona hard format miss gibi olur
Onu demiyorum SD kartı okul verdiği için kartı oyun vb işler için kapatmışlar sadece ders için internet kullanılıyor beni sorum bu kartın kilidi nasıl kırılır bu internet nasıl her şey için kullanılabilir

Onu demiyorum SD kartı okul verdiği için kartı oyun vb işler için kapatmışlar sadece ders için internet kullanılıyor beni sorum bu kartın kilidi nasıl kırılır bu internet nasıl her şey için kullanılabilir
olacağını sanmam

Vpn ile yönlendirme yapılıyor. Çok önceleri 0.facebook mobil hatlarda ücretsizken, telefon ayarlarından interneti 0.facebook üzerinden kullanıyorduk, istediğimiz yere girebiliyorduk. Yapan kişilerden öğrenmek lazım.

Geri