❌İndirim Bitti! Kapalı

13 30k iken bile alternatifi doluydu. Bu fiyat şaka gibi. 15 e yönelin. Fiyat farkı hiç bir şey. Dua edersiniz.

Son düzenleme:
mağazada 31k gördüysen iyi ama o fiyata hiç görmedim mağazada mağaza daha pahallı satıyor
Post automatically merged:

parası olan alır ama 38k daha iyi şeyler alınır
parası olan niye ip13 alsın

sence reis

hocam boşver istediğini alsınlar

bence 15 16e bana hala mantıksız geliyor
neden mantıksız geliyo bende 16e alınır derken bi gerekçeye dayanıyorum sizin gerekçeniz ne

ya lütfen düzgün konuş sen daha bilgilisindir umarım üstelemiyorum
Ya kapat hesabını git ya bi de 28k ya s23fe konusu açmış. Trol sandım harbi ahrazmış. Stoku kalmadığı için zamlanan ürünleri pttde indirimde zannediyo. Allah aşkına bi daha indirim mindirim açma şu foruma. Konu kirliliği yapıyosun. Atatürk ppni de kaldır millet maks atatürkçü dicek benim zoruma gidecek

Ya kapat hesabını git ya bi de 28k ya s23fe konusu açmış. Trol sandım harbi ahrazmış. Stoku kalmadığı için zamlanan ürünleri pttde indirimde zannediyo. Allah aşkına bi daha indirim mindirim açma şu foruma. Konu kirliliği yapıyosun. Atatürk ppni de kaldır millet maks atatürkçü dicek benim zoruma gidecek
yaw reis düzgün dille ifade edicem istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez atatürk pp karışma senin zoruna gitmesin

neden mantıksız geliyo bende 16e alınır derken bi gerekçeye dayanıyorum sizin gerekçeniz ne
mağsafe yok 16e para vericeme bana mantıklı gelen şey iphone 15 almak ama iyi işlemci iyi sadece iphone 16e nin tasarım olarak kötü bence

reis cok kafaya takma bence akışına bırak ne taktın

Geri