telefoncu değilim adamlar içini komple değişiyor sonradan belli oluyordikkatli olursan bir şey olmaz.
alan arkadaşlar gelin üstüne bide köprü satayım bi bardak soğuk su da hediyem
iphone 16e yerine bencede dediğin gibi 15 mantıklı13 30k iken bile alternatif dolusuyken bu fiyat şaka gibi. 15 e yönelin. Fiyat farkı hiç bir şey. Dua edersiniz.
alan arkadaşlar gelin üstüne bide köprü satayım bi bardak soğuk su da hediyem
15 mantıklı değil 16e daha mantıklıiphone 16e yerine bencede dediğin gibi 15 mantıklı
Post automatically merged:
![]()
parası olan niye ip13 alsınmağazada 31k gördüysen iyi ama o fiyata hiç görmedim mağazada mağaza daha pahallı satıyor
parası olan alır ama 38k daha iyi şeyler alınır
Linç yemek için mi açtın cahilliğinden mi
sence reisLinç yemek için mi açtın cahilliğinden mi
hocam boşver istediğini alsınlarparası olan niye ip13 alsın
bence 15 16e bana hala mantıksız geliyor15 mantıklı değil 16e daha mantıklı
Cehalettensence reis
hocam boşver istediğini alsınlar
ya lütfen düzgün konuş sen daha bilgilisindir umarım üstelemiyorumCehaletten
neden mantıksız geliyo bende 16e alınır derken bi gerekçeye dayanıyorum sizin gerekçeniz nesence reis
hocam boşver istediğini alsınlar
bence 15 16e bana hala mantıksız geliyor
Ya kapat hesabını git ya bi de 28k ya s23fe konusu açmış. Trol sandım harbi ahrazmış. Stoku kalmadığı için zamlanan ürünleri pttde indirimde zannediyo. Allah aşkına bi daha indirim mindirim açma şu foruma. Konu kirliliği yapıyosun. Atatürk ppni de kaldır millet maks atatürkçü dicek benim zoruma gidecekya lütfen düzgün konuş sen daha bilgilisindir umarım üstelemiyorum
yaw reis düzgün dille ifade edicem istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez atatürk pp karışma senin zoruna gitmesinYa kapat hesabını git ya bi de 28k ya s23fe konusu açmış. Trol sandım harbi ahrazmış. Stoku kalmadığı için zamlanan ürünleri pttde indirimde zannediyo. Allah aşkına bi daha indirim mindirim açma şu foruma. Konu kirliliği yapıyosun. Atatürk ppni de kaldır millet maks atatürkçü dicek benim zoruma gidecek
mağsafe yok 16e para vericeme bana mantıklı gelen şey iphone 15 almak ama iyi işlemci iyi sadece iphone 16e nin tasarım olarak kötü benceneden mantıksız geliyo bende 16e alınır derken bi gerekçeye dayanıyorum sizin gerekçeniz ne
reis cok kafaya takma bence akışına bırak ne taktınYa kapat hesabını git ya bi de 28k ya s23fe konusu açmış. Trol sandım harbi ahrazmış. Stoku kalmadığı için zamlanan ürünleri pttde indirimde zannediyo. Allah aşkına bi daha indirim mindirim açma şu foruma. Konu kirliliği yapıyosun. Atatürk ppni de kaldır millet maks atatürkçü dicek benim zoruma gidecek