❌İndirim Bitti! Kapalı

Uygunsuz davranış
yaw reis düzgün dille ifade edicem istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez atatürk pp karışma senin zoruna gitmesin
Lan fikrin yok zikrin yok cahilsin boşu boşuna sıcak fırsatlarda konu açıyon. Millete 5 yıllık telefonu 40k ya mı aldırtacaksın. Ne piyasadan haberin var ne telefondan anlıyon. Yaşın küçük iq un ondanda küçük. Senin konular yüzünden düzgün indirimler aşşağıda kalıyo. İstediğin konuyu açamazsın

Lan fikrin yok zikrin yok cahilsin boşu boşuna sıcak fırsatlarda konu açıyon. Millete 5 yıllık telefonu 40k ya mı aldırtacaksın. Ne piyasadan haberin var ne telefondan anlıyon. Yaşın küçük iq un ondanda küçük. Senin konular yüzünden düzgün indirimler aşşağıda kalıyo. İstediğin konuyu açamazsın
allah o yetkiyi kim veriyor sana

yaw reis düzgün dille ifade edicem istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez atatürk pp karışma senin zoruna gitmesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağsafe yok 16e para vericeme bana mantıklı gelen şey iphone 15 almak ama iyi işlemci iyi sadece iphone 16e nin tasarım olarak kötü bence
kılıf al magsafe çözülsün. aralarında 7k fark var. 2gb fazladan ram var yapay zeka özellikleri 15 de yok 16e da var daha iyi işlemci var. bazı eksileri var evet ama 16e çok daha mantıklı

kılıf al magsafe çözülsün. aralarında 7k fark var. 2gb fazladan ram var yapay zeka özellikleri 15 de yok 16e da var daha iyi işlemci var. bazı eksileri var evet ama 16e çok daha mantıklı
param olursa değerlendiricem sağol

yaw ben insanlara zorla al demiyorum tutmuyorum yakasından yaşım küçük olsa ne olcak senden düzgün bir insanım insanlarla nasıl konuşcanı daha bilmiyorsun diğer forumlarıma giriyorsun boş konuşuyorsun
1775159641436.webp

Son düzenleme:
param olursa değerlendiricem sağol

yaw ben insanlara zorla al demiyorum tutmuyorum yakasından yaşım küçük olsa ne olcak senden düzgün bir insanım insanlarla nasıl konuşcanı daha bilmiyorsun diğer forumlarıma giriyorsun boş konuşuyorsun Alıntıyı görüntüle
Düzgün bi insan değilsin sadece safsın

telefonculara güvenilmez demişsin, bende telefoncuydum bi zamanlar ve temiz cihaz satıyordum. Çoğu da öyle şu merdiven altı dükkanlar yüzünden genele çamur atmayı bırakmanız lazım. O telefonu o fiyata alan da kabahat zaten, 16e tercih edebilecekken gidip onu alıyorsa biz onu döndüremeyiz.

telefonculara güvenilmez demişsin, bende telefoncuydum bi zamanlar ve temiz cihaz satıyordum. Çoğu da öyle şu merdiven altı dükkanlar yüzünden genele çamur atmayı bırakmanız lazım. O telefonu o fiyata alan da kabahat zaten, 16e tercih edebilecekken gidip onu alıyorsa biz onu döndüremeyiz.
yani haklısın aslında kafasına ne koyarsa onu alır insan ve artık doğru telefoncu yok kimi görsem dolandırmayı çalışıyor

yani haklısın aslında kafasına ne koyarsa onu alır insan ve artık doğru telefoncu yok kimi görsem dolandırmayı çalışıyor
ben şuana kadar hiç sıfır telefon almadım ve hepsinden de memnun kaldım, bence alışveriş yaptığın yeri iyi araştırınca bi problem ortaya çıkmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,912
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri