Neler Yeni

(kapandı) hoşlandığım kıza nasıl hediye vermeliyim

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Evet hoşlandığım kız tarafından arkadaşım olduğu gerekçesiyle reddedildim ama onunla bahse girmiştik kitap hediye etmek zorundaydım ama kapı kapalı değil gibi kitabı okul açılınca vereceğim ama ne demeliyim belki gönlünü kazanacak bir şey de önerebilir misiniz? acaba

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
kitabı normal arkadaşınmış gibi ver o seni arkadaş olarak görüyorsa

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Evet hoşlandığım kız tarafından arkadaşım olduğu gerekçesiyle reddedildim ama onunla bahse girmiştik kitap hediye etmek zorundaydım ama kapı kapalı değil gibi kitabı okul açılınca vereceğim ama ne demeliyim belki gönlünü kazanacak bir şey de önerebilir misiniz? acaba
arkadaşımsın dediyse zehirli ok atılmış demektir geçmiş olsun :(

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
kıza çok sıkmadan istersen biraz daha samimi gözük

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşımsın dediyse zehirli ok atılmış demektir geçmiş olsun :(
Arkadaş olarak gördüyse daha zorlama.
yok benim çok yakın arkadaşım kız olarak tek arkadaşım o birde kuzenim :D ondan öyle bir cevap verdiğini biliyorum 1 yıl önce ağız yokladığımızda bilemediğini söyledi ama hediyeyi vereceğim belki o zaman bir şey yapabilirim son bir hamle belki yardımcı olursanız bu konuda efsane olur yoksa hiç kız arkadaşım olmaz uzun süre çünkü karşı cinsle arkadaşlık kuramıyorum

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
her neyse konu kapanmıştır bir yolunu bulurum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
her neyse konu kapanmıştır bir yolunu bulurum
hocam incir kuşları kitabını gönder sonuna da hikayesini yazıp gönder yazmak için bir kadının kapısının önünde yatıyor Sinan Akyüz bir tık ağır bir romandır fakat okunabilir ama seni seviyorum ama arkadaş olarak dediyse ben onla iletişimi keserdim

Top Bottom