kral 1 ay önce 2014 hyundai i20 sadece çamurluk 3 parmak kadar boya ve 1 adet göçük düzeltmeye 1K aldı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2012 model Jetta resimde görünen 2 parçadan kaportacı ne kadar alır
geçebilir hocam çok bilmiyorum bende . özel olmayacaksa pederin arabasını mı kaçırdınız ?2k ya razıyım da 3kyı geçmese bari
Yok arabam var el frenini çekmeyi unutmuşum park halindeyken kendi kendine bu arabaya vurmuşgeçebilir hocam çok bilmiyorum bende . özel olmayacaksa pederin arabasını mı kaçırdınız ?
Reis Sen bi ölüsü 1.5K yı gözden çıkar daha fazla söyler de neyse.Bundan ne kadar alırlar acaba
Araç benim veya tanıdığım biri olmadığı için tek bir yere yaptırmam daha münasip olur diye düşünüyorum bir göçükçüye bir kaportacıya uğraştırmayayım sadece göçük düzeltme ile düzelir mi yadaGöçükçüye götürmeni ve çamurluğu boyasız yaptırmanı önereyim önce
Tampon tek parça boyanır lokal olmaz . Boyatacağım dersen de 2 3 çıkacağını düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Göçükçüye resim at fiyat al bence
Çamurluk düzelir de iyi bir para isteyebilir.Araç benim veya tanıdığım biri olmadığı için tek bir yere yaptırmam daha münasip olur diye düşünüyorum bir göçükçüye bir kaportacıya uğraştırmayayım sadece göçük düzeltme ile düzelir mi yada
Konuştum araç sahibiyle sanayiye götürelim dediÇamurluk düzelir de iyi bir para isteyebilir.
Aşağıda yazmışsın görmedim. Araç sahibiyle konuştun mu ?
Para vermeyi de teklif edebilirsin
Tampon hariç fiyat buKonuştum araç sahibiyle sanayiye götürelim dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
göçükcü cevap verdi 3000tl tutar aşağı yukarı diyor