Valla ya Intel pentium diye biri sabahtan beri profilime yazı yazıyor . Çok rahatsız edici buProfili kapatmak istemiyorum. Sadece takip ettiklerime de açık olsun istemiyorum ama bazı insanlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sadece belli birkaç kişiye profil kapatma özelliği gelebilir mi? @Mehmet Yılmaz
Benim cici uzaylım yapmaz öyle şeyValla ya Intel pentium diye biri sabahtan beri profilime yazı yazıyor . Çok rahatsız edici bu
Facebook değil burası. Kişinin yaptığı yararlı içerikleri görmek herkesin hakkı.Direk olarak kara liste kısmı güncellenmeli. Tıpkı arkadaşın dediği gibi.
İstersen SS atabilirimBenim cici uzaylım yapmaz öyle şey
doğru mu bu iddialar pentium? @intel pentiumValla ya Intel pentium diye biri sabahtan beri profilime yazı yazıyor . Çok rahatsız edici bu
2 tane yazdım lna "neden PSU alıyorsun?" xd hatta 2.'si neden SS'i sildin diye XDValla ya Intel pentium diye biri sabahtan beri profilime yazı yazıyor . Çok rahatsız edici bu
Rahatsız ediyor çünkü2 tane yazdım lna "neden PSU alıyorsun?" xd hatta 2.'si neden SS'i sildin diye XD
İstiyorum.İstersen SS atabilirim