🔥İndirim Karaca 1 Alana 1 Bedava Başladı 🔥

Mağazasında bu latte bardağın da hep 2 al 1 öde var , düşünen varsa hem şekil olarak hem de kullanım olarak çok güzel el yakmıyor. 2 adeti 120 lira

Şunu almak mantıklı dediğiniz bir şey var mı?
Biraz göz gezdirdim bardaklar ve sabunlar harbiden uygun ancak onun dışında bir şey göremedim
Mağazasında bu latte bardağın da hep 2 al 1 öde var , düşünen varsa hem şekil olarak hem de kullanım olarak çok güzel el yakmıyor. 2 adeti 120 lira

Bu cidden uygun mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz göz gezdirdim bardaklar ve sabunlar harbiden uygun ancak onun dışında bir şey göremedim

Bu cidden uygun mesela

bu baya iyiymiş ya
mağazalarında her renk mevcut genelde 12 tane felan aldım ben normal kola vs için de kullanıyorum öneririm

Birde öğrenci olup tencere tava vs şeyler almak isteyen varsa , migrosun üni money programına katılırsanız indirim kodları veriyor. Migros extra da da 1500 e 750 lira kod veriyordu onunla dizmiştim.

1771339170882.webp

mağazalarında her renk mevcut genelde 12 tane felan aldım ben normal kola vs için de kullanıyorum öneririm

Birde öğrenci olup tencere tava vs şeyler almak isteyen varsa , migrosun üni money programına katılırsanız indirim kodları veriyor. Migros extra da da 1500 e 750 lira kod veriyordu onunla dizmiştim.

Alıntıyı görüntüle
Ürün çeşiti az olmasa mantıklı.

yine dicem karaca ürünler çok adi diye uyarı verecekler diye korkar oldum doğruyu konuşmakta yasak kötüye kötü demek sıkıntı yanlış bilgi diye işaret atıyorlar genelde :D
2 yıl çalıştım yerde karaca,homlend ürünleri sattık aynı ürünler zaten 3-4 kere komple değişim veya tamiri gidip gelen ürünleri dolu ama kadınlar bir geliyor full set ne bicim alışveriş yapıyor evde graniti var dandik hiç sevmem.
hepsi burada satılan ürünler genel hep kırık bozuk iade geliyor tekrar paket yapıp satıyor bunada şahit oldum ambajını açtığında belli oluyor dış paket tekrar makine ile sarıyorlar :)

bazen ücretsiz kargo kodu paylaşılıyor onunla alınabilir , bir de bu bardak da hep 2 al 1 öde var mağazaya uğranıldığında da alınabilir
Mağazaya gitmek otobüsle git gel 70₺ Ankara'da artık. Yorulması falanda cabasi. 99₺ daha mantıklı geliyor o zaman :D

Geri