Tencere setleri için attım onların 1alana 1 bedavası mantıklı gibi
Biraz göz gezdirdim bardaklar ve sabunlar harbiden uygun ancak onun dışında bir şey göremedimŞunu almak mantıklı dediğiniz bir şey var mı?
Bu cidden uygun meselaMağazasında bu latte bardağın da hep 2 al 1 öde var , düşünen varsa hem şekil olarak hem de kullanım olarak çok güzel el yakmıyor. 2 adeti 120 lira
![]()
Karaca Leather Cool Touch Latte Bardağı 210 Ml Kahverengi | Karaca
Karaca Leather Cool Touch Latte Bardağı 210 Ml Kahverengi peşin fiyatına 6 taksit ile 129,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
bu baya iyiymiş yaMağazasında bu latte bardağın da hep 2 al 1 öde var , düşünen varsa hem şekil olarak hem de kullanım olarak çok güzel el yakmıyor. 2 adeti 120 lira
![]()
Karaca Leather Cool Touch Latte Bardağı 210 Ml Kahverengi peşin fiyatına 6 taksit ile 129,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Biraz göz gezdirdim bardaklar ve sabunlar harbiden uygun ancak onun dışında bir şey göremedim
Bu cidden uygun mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Karaca Home Mimoza Doğal Katı Sabun 100 gr | Karaca
Karaca Home Mimoza Doğal Katı Sabun 100 gr peşin fiyatına 6 taksit ile 89,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
mağazalarında her renk mevcut genelde 12 tane felan aldım ben normal kola vs için de kullanıyorum öneririmbu baya iyiymiş ya
Kargo ücreti 99₺ :dMağazasında bu latte bardağın da hep 2 al 1 öde var , düşünen varsa hem şekil olarak hem de kullanım olarak çok güzel el yakmıyor. 2 adeti 120 lira
![]()
Ürün çeşiti az olmasa mantıklı.mağazalarında her renk mevcut genelde 12 tane felan aldım ben normal kola vs için de kullanıyorum öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde öğrenci olup tencere tava vs şeyler almak isteyen varsa , migrosun üni money programına katılırsanız indirim kodları veriyor. Migros extra da da 1500 e 750 lira kod veriyordu onunla dizmiştim.
Alıntıyı görüntüle
bazen ücretsiz kargo kodu paylaşılıyor onunla alınabilir , bir de bu bardak da hep 2 al 1 öde var mağazaya uğranıldığında da alınabilirKargo ücreti 99₺ :d
Mağazaya gitmek otobüsle git gel 70₺ Ankara'da artık. Yorulması falanda cabasi. 99₺ daha mantıklı geliyor o zamanbazen ücretsiz kargo kodu paylaşılıyor onunla alınabilir , bir de bu bardak da hep 2 al 1 öde var mağazaya uğranıldığında da alınabilir