Neler Yeni

Karantina günlerinde gidecek oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih KASABBAŞI
Arkadaşlar hem bana hem size faydası olacağını düşündüğüm için böyle bir konu açmak istedim. Dostlarla oynaması zevkli olacak bedava veye ücretli oyun önerilinizi yazabilir misiniz? Şimdiden yazan herkese teşekkür ederim

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Mount and Blade şuan çok popüler. Onun dışında CS:GO LOL GTA 5 gibi klasik oyunları arkadaşlarınla oynayarak vakit geçirebilirsin. @blackthugfatih

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih KASABBAŞI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mount and Blade şuan çok popüler. Onun dışında CS:GO LOL GTA 5 gibi klasik oyunları arkadaşlarınla oynayarak vakit geçirebilirsin. @blackthugfatih
ben aslında daha çok bilinen değilde böyle çok piyasada konuşulmayan ama bir o kadar zevk veren oyunlar vardır diye düşünüyorum ama önerileriniz için teşekkür ederim. Örneğin geçen steamde blackwake'ye denk geldim sea of thieves gibi bir oyun

NurulhakS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nurulhak Sütdede
Instagram
nurulhaks
yeni çıkacak olan valorantı bekleyip deneyebilirsin şu an yayıncılar oynayabiliyor bilgi almak için izleyebilirsin
survival,craft muhabbetlerini seviyorsan starbound önerebilirim veya how to survive oynanabilir
e malum son zamanlarda gündemde baş köşede olan bannerlord birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berat Efe Ceylan
the silent age , hyper life drifter , a short hike. Hyper life disinda digerleri kisa ama çok akıyor. Özellikle a short hike da zamanın nasil geçtiğini farkedememistim. FEZ,The Messinger,Stardew Valley,Papers Please (pixel art oyunlardan hoslaniyorsan bunlar da iyidir)

Son düzenleme:

NurulhakS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nurulhak Sütdede
Instagram
nurulhaks
rimworld, prison architect, oxygen not included biraz vakit öldürmelik
this war of mine içine düşmelik
bir de çerez niyetine çok eskilerden bionic comando

Neuxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zafer
Son zamanlarda en çok oynadığım oyun olan brawhalla'yı önerebilirim oyun steamde ücretsiz şekilde satılıyor 2D tabanlı bir oyun , amacınız rakibi 3 defa mapin dışına atmak , oyunda 49 karakter mevcut karakterler gold ile alınıyor ve gold oynadıkca geliyor gerçek parayla alınan bir şey değil , ilk başlarda online da biraz kanser olabilirsin alışdıkca o kanser olma gidicekdir ve custom game var ordada arkadaşlarınla oynayabilirsin , oyun pay to win deil para yatırınca karşıdaki rakipdan iyi olmuyorsun sadece dış görünüş değişiyor , ranked kısmı var ranked'da kazandıkca elo'n artıyor elo'na göre silver,gold,platin,diamond olabiliyorsun ve sezon bitince atıyorum platin oldun platin çerçeve ve platin avatar geliyor bir sonraki sezon gold ile bitirirsen platin çerceve gidiyor gold çerceve geliyor , avatarda ise platin avatar gitmiyor ve aynı zamanda gold avatar da geliyor ( Son olarak şunu söylemek isterim oyunda 3600 saatim var ve hiç sıkılmadım hala oynamaya devam ediyorum)

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Bu ara apex' e bayağı sardım deneyebilirsiniz.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Mount and blade warband-bannerlord Zula lol cs go fortnite minecraft apex legends pubg mobile-lite resident evil 5 euro track simulator

Top Bottom