Neler Yeni

Karantina günlerinde şöyle toplanıp online minecraft oynayabileceğimiz discord grupları var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Çetintaş
Eskiden arkadaşlarla 2 3 gün sabahlar oynardık şimdi pc den oynayayım diyorum . TLauncher falan var minecraft oynamak için başka bi alternatif indirme şekli bileniniz var mıdır ayrıca ?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
preminyumsuz arkadaşlarınızla server açabileceğiniz siteler var dilerseniz link atabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muharrem Karaman
Eskiden arkadaşlarla 2 3 gün sabahlar oynardık şimdi pc den oynayayım diyorum . TLauncher falan var minecraft oynamak için başka bi alternatif indirme şekli bileniniz var mıdır ayrıca ?
benim bildiğim sadece tlauncher var yani en iyisi
fakat şu an böyle kendiniz server kurup survival oynamayı düşünüyorsanız server kurma siteleri çok meşgul sadece 13:00a kadar oynayabilirsiniz sonrada oynayabilirsiniz fakat çok uzun sürüyor açılması
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir server kurma sitesi gerçi ücretsiz herhalde sadece bu var :D :aternos.org

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
SKlauncher kullanabilirsiniz.
site içinse önerim server.pro (ilk açtıgınızda sizi sıranın başına alıyor. Server kapandıktan sonra açarsanız beklemeniz gerekecek.)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benim bildiğim sadece tlauncher var yani en iyisi
fakat şu an böyle kendiniz server kurup survival oynamayı düşünüyorsanız server kurma siteleri çok meşgul sadece 13:00a kadar oynayabilirsiniz sonrada oynayabilirsiniz fakat çok uzun sürüyor açılması
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir server kurma sitesi gerçi ücretsiz herhalde sadece bu var :D :aternos.org
bende aynısını önericektim :)

Top Bottom