Elimde var hocam, yeterli gelmemesi veya sıkıntı olması durumunda alternatif değerlendireceğim. Sıvı soğutucuyu 3 yıl 5 aydır kullanıyorum. Miadı doldu mu dolmadı mı emin değilim.
Hocam konuya karar verdim dedim ama sonrasında yaşanan bazı gelişmeler oldu. Aşağıdaki ürünü sipariş verdim
Asus ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI AMD X870E Soket AM5 DDR5 8400+(OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Beyaz olarak bakmıştım ama sonradan estetiği gözardı etme kararı aldım hocam. Setup'ım başta beyazdı. Sonradan zorunlu parça değişikliklerinden 2 parça siyah oldu. O yüzden belki de siyah sete geçerim diye beyazdan vazgeçtim.
Hocam homeoffice çalışan android mobil yazılımcıyım. İş bilgisayarım ayrı, kişisel bilgisayarım ayrı. Bu parçaları elbette kişisel bilgisayarım için alıyorum. Aynı zamanda kendimce geliştiridiğim projeler, otomasyonlar var. Bunları gerek kendi bilgisayarımda gerekse kendi bilgsiayarıma kurduğum vmware sunucularında, gerek android-ios emulatorlerde kullanıyorum, testler yapıyorum. Haricinde farklı dillerde de projeler geliştiriyorum. Oyun oynama durumum eskisi kadar yok. Çoklu iş parçacıkları benim için daha elzem. Sadece oyun için alsaydım 9800x3d alabilirdim ama hem oyun hem iş düşündüğüm için 9950x3d tercih ettim açıkçası.
Bu modeli sipariş geçtim hocam, ahh başlıkta karar verdim dedim ama neye niyet neye kısmet demişler...
Asus ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI AMD X870E Soket AM5 DDR5 8400+(OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr