mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,822
Bunu Intel UHD Graphicsli laptopdan yazmak çok utanç verici.
Tessekür ederim efso kardesimHayırlı olsun abime
Rahat beslerKral iyi alıyorsun da, o İşlemci 3090'ı besleyemeyecek ki.
Hiç sanmıyorum, dene bakalım.Tessekür ederim efso kardesim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rahat besler![]()
Custom loop düsünmedim daha. Güzel bi custom loop ekipman gelsin. Ona göre bakarim. Simdilik iyi böyleCustom loop ne zaman abi?
12 core cpu rahat besler. 2k veya 4k ultra ayarlarda. Tüm yük grafikte.Hiç sanmıyorum, dene bakalım.
Adam Almanya'da yaşıyor .Hocam ayıptır sorması türkiye zenginler listesinde kaçıncı sıradasınız ?
Aynen öyleAdam Almanya'da yaşıyor .
Aaa doğru. @Rambo_87Kral iyi alıyorsun da, o İşlemci 3090'ı besleyemeyecek ki.
hayırlı olsun birde bişi sorucam rtx 3080 daha erken gelmedimi piyasay şu an 3080 satılmıyormu neden 3090 a geçiyon daha satılmıyor (türkiyede) diye biliyorum birde eski ekran kartın neydiSelam beyler.
rtx 3000 seri bomba gibi.
Karar verdim ve rtx 3090 alicam.
asus rog strix veya tuf serifark etmez. Nedeni rtx 3080 piyasada gec gelmesi veya o kadar bekliyemem
.
o nedenle rtx 3090 geciyorum
4K tamamda 2K sanırım imkansız.Custom loop düsünmedim daha. Güzel bi custom loop ekipman gelsin. Ona göre bakarim. Simdilik iyi böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
12 core cpu rahat besler. 2k veya 4k ultra ayarlarda. Tüm yük grafikte.
O zaman normal 3090 an alması türkiyede olsaydı garip olurduAdam Almanya'da yaşıyor .
Peki kaynaklar nerde. Cpu olayindaO zaman normal 3090 an alması türkiyede olsaydı garip olurduhocam şimdiden hayırlı olsunda işlemci sıkıntısı çekersin bence 3080 ni 10900k bile besliyemiyor
Reis kızma hemen.Cou rahat besler. Nvidia bile testikde 10900k gösteriyor. Bide 10 core cpu. Madem diyorsunuz beslemez. Kaynak var mi? Okim bi zahmet