Konuyu süreç boyunca paylaşacağım güncel tutacağım çünkü başka insanlarında mağdur olmasını istemiyorum.Birde tehdit ediyor. En sevmediğim şey. İnsanlar büyük firmalara ses etmeyince iyice arsız oldular. Sesini çıkartırsan verdiğimiz üç kuruşuda vermeyiz diyorlar resmen. Utandım yemin ederim. Konunuzu süreç boyunca paylaşır mısınız? Sonucu çok merak ediyorum.
Mail görüşmelerini paylaşmak aklıma gelmedi pazartesi günü gidip dosyaya ekletebilirmiyim böyle bir hakkım var mı acaba ?Bu mailleri keşke THH'ile de paylaşıp dosyaya eklettirseydiniz. Firma resmen bu sorunu yayarsananız size hizmet yok demiş.
Güncelleme yapılıyor.Konuyu süreç boyunca paylaşacağım güncel tutacağım çünkü başka insanlarında mağdur olmasını istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mail görüşmelerini paylaşmak aklıma gelmedi pazartesi günü gidip dosyaya ekletebilirmiyim böyle bir hakkım var mı acaba ?
Tekrardan geçmiş olsun.Tamamdır hocam pazartesi günü Tüketici Hakem Heyetine gidip gmail konuşmalarını dosyaya eklemelerini rica edeceğim
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun cidden paranla rezil olmak gibi olmuş 20 yıllık sandalyeye oturunca böyle olmuyor teknik destek de ne kadar ciddiymiş aga küfür edesim geldi
Çatlak malzeme kalitesizliği yüzünden oluştu kendi kasti yaptığım veya elime bıçak alıp koltuğu kestiğim bir olay değil yine de teşekkürlerKendi kendine öyle bir çatlak oluşması pek inandırıcı bana da gelmedi ama thhde bol şans
Daha kaliteli malzeme için farklı markalara yönelseydiniz keşke lehinize sonuçlanır diye düşünüyorum mahkeme daha iyi bir şey alırsınız para iadesi olur iseÇatlak malzeme kalitesizliği yüzünden oluştu kendi kasti yaptığım veya elime bıçak alıp koltuğu kestiğim bir olay değil yine de teşekkürler