Neler Yeni

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Bende buna benzer bir durumu hyperX Cloud Alpha ile yaşamıştım ama hata bendeydi acaba duştan çıkıp iyi durulanmadan bir den fazla kez koltuğa oturdunuz mu veya çok terleyen biri misiniz genelde suni deriler suyla temas halinde bu denli çatlamalar yapıyor ama teknik destek tam bir firma diliyle yazışmış daha ılıman yaklaşabilirdi.
Ha bir de bu twtich yayıncılarının sponsorlarıyla kesinlikle alışveriş yapmayın bende yakın zamanda adı g ile başlayan firmadan aldığım kasalı bilgisayarda sorunlar yaşadım. Üstelik mağazadan teslim almayı işaretledim, kargo hasarıyla karşılaşmamak için ama nafile. Mağazada hazırlansm kasanın kapaklarında yamulmalar mevcuttu. Aslında asıl problem herkesin kolaya kaçmadı refah yok ki. Herkes nasıl hızlı şipşak biter peşinde.
Hocam size de geçmiş olsun. Çok terleyen birisi değilim duştan çıktıktan sonra kurulanmadan zaten rahat edemem öylede asla oturmam yaz aylarında da herkes gibi normal terliyorum ama çok dikkat ediyorum zaten ekipmanlarıma iyi özenle bakan değerini bilen birisiyim kendim çalışarak aldığım için ekstra özen gösteriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha kaliteli malzeme için farklı markalara yönelseydiniz keşke lehinize sonuçlanır diye düşünüyorum mahkeme daha iyi bir şey alırsınız para iadesi olur ise
Keşke hocam ama o zamanlar elimdeki imkan bu koltuğa yetiyordu. Para iadesini istemiyorum zaten o zaman verdiğim parayı şuan bana verseler koltuğun k sini bile zor alırım ürünü değiştirirlerse sıfırı ile hiç kullanmadan satıp daha iyi bir markaya yöneleceğim.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Güncelleme : Bugün Tüketici Hakem Heyetine gittim mail konuşmalarını dosyaya eklettim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Aynı sorun bende de var. Ama xdrive değil. Kesinlikle haklısın. Oturduğum yer kesiliyor. Markalar kalitesiz koltuk yapmasalar bari

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Aynı sorun bende de var. Ama xdrive değil. Kesinlikle haklısın. Oturduğum yer kesiliyor. Markalar kalitesiz koltuk yapmasalar bari
Haklısın hocam sana da geçmiş olsun garantin devam ediyorsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Hocam çıplak deri falan aman aman :D xDrive firması kafasında çok kötü senaryolar kurmuş. Saçmalığa bak umarım kazanırsın bu savaşı.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Hocam çıplak deri falan aman aman :D xDrive firması kafasında çok kötü senaryolar kurmuş. Saçmalığa bak umarım kazanırsın bu savaşı.
Ben de zaten ilk o attıkları mesajı okuduğum da dedim öyle saçma şey mi olur diye :D cidden büyük saçmalık inşallah kazanacağım hocam sende sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün

Eclipse

80+ Bronze
Çıplak deri teması mı? Lol. İyi ki xdrive almamışım. Oturmak için aldığımız bir ürüne oturduğumuz için oluşan problem nasıl oluyor da kullanıcı hatası olacak değerlendiriyor. Adam koltuğun ortası göçtü demiş, çıplak teması demişler. Ben yanlış anladım galiba, doğru okumadım sanırım.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Çıplak deri teması mı? Lol. İyi ki xdrive almamışım. Oturmak için aldığımız bir ürüne oturduğumuz için oluşan problem nasıl oluyor da kullanıcı hatası olacak değerlendiriyor. Adam koltuğun ortası göçtü demiş, çıplak teması demişler. Ben yanlış anladım galiba, doğru okumadım sanırım.
Hocam hem koltuğun ortası göçtü hem de koltuğun derisi çatlamaya başladı firma da bana diyor ki çatlayan kısımlar sizin çıplak deri ile temas ettiğiniz için olmuştur yaz aylarında şort giyiyoruz hepimiz mantıken insanın baldırı falan temas ediyor ister istemez

Eclipse

80+ Bronze
Hocam hem koltuğun ortası göçtü hem de koltuğun derisi çatlamaya başladı firma da bana diyor ki çatlayan kısımlar sizin çıplak deri ile temas ettiğiniz için olmuştur yaz aylarında şort giyiyoruz hepimiz mantıken insanın baldırı falan temas ediyor ister istemez
Yine de saçma. O fiyata koltuğa şortla oturamayacak mıyız?

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can

Eclipse

80+ Bronze
Bir de şu var. Gerçekten kullanıcı hatası olsa firma neden 300 tl değerinde ürünü ücretsiz göndermek istesin ki? Ona da anlam veremedim.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Bir de şu var. Gerçekten kullanıcı hatası olsa firma neden 300 TL değerinde ürünü ücretsiz göndermek istesin ki? Ona da anlam veremedim.
Hocam onu gönderip olayın üstünü basit yoldan kapatmak istedikleri için o teklifi bana sundular eğer ben o teklifi kabul etseydim şuan hiç bir hakkım kalmaz idi

Top Bottom