Spinklesd
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 269
- İsim
- Uğur Can
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size de geçmiş olsun. Çok terleyen birisi değilim duştan çıktıktan sonra kurulanmadan zaten rahat edemem öylede asla oturmam yaz aylarında da herkes gibi normal terliyorum ama çok dikkat ediyorum zaten ekipmanlarıma iyi özenle bakan değerini bilen birisiyim kendim çalışarak aldığım için ekstra özen gösteriyorumBende buna benzer bir durumu hyperX Cloud Alpha ile yaşamıştım ama hata bendeydi acaba duştan çıkıp iyi durulanmadan bir den fazla kez koltuğa oturdunuz mu veya çok terleyen biri misiniz genelde suni deriler suyla temas halinde bu denli çatlamalar yapıyor ama teknik destek tam bir firma diliyle yazışmış daha ılıman yaklaşabilirdi.
Ha bir de bu twtich yayıncılarının sponsorlarıyla kesinlikle alışveriş yapmayın bende yakın zamanda adı g ile başlayan firmadan aldığım kasalı bilgisayarda sorunlar yaşadım. Üstelik mağazadan teslim almayı işaretledim, kargo hasarıyla karşılaşmamak için ama nafile. Mağazada hazırlansm kasanın kapaklarında yamulmalar mevcuttu. Aslında asıl problem herkesin kolaya kaçmadı refah yok ki. Herkes nasıl hızlı şipşak biter peşinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke hocam ama o zamanlar elimdeki imkan bu koltuğa yetiyordu. Para iadesini istemiyorum zaten o zaman verdiğim parayı şuan bana verseler koltuğun k sini bile zor alırım ürünü değiştirirlerse sıfırı ile hiç kullanmadan satıp daha iyi bir markaya yöneleceğim.Daha kaliteli malzeme için farklı markalara yönelseydiniz keşke lehinize sonuçlanır diye düşünüyorum mahkeme daha iyi bir şey alırsınız para iadesi olur ise