Neler Yeni

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Bende şu an sorun yok sayılır. Yani derideki deforme çok oturunca oluyor birkaç saat sonra düzeliyor. Buradaki sıkıntı müşteri hizmetlerinin kalitesiz desteği. Bu sorunun ileride kalıcı olması durumunda verecekleri cevabı öğrenmiş oldum. 3 aylık bir üründe bile kullanıcı hatası diyip geçiştiriyorlarsa 1 yıl sonra hiç destek vermezler. Yüzüne bakmam bunların bir daha.
İnşallah daha fazla sorun çıkmaz hocam / benim sorunum her oturduğumda devam ediyor o çatlayan kısımlar batıyor koltuğun ortası içine göçtü rahatsız ediyor. Müşteriyi mağdur etmekten başka bir şey değil yaptıkları...

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnşallah daha fazla sorun çıkmaz hocam / benim sorunum her oturduğumda devam ediyor o çatlayan kısımlar batıyor koltuğun ortası içine göçtü rahatsız ediyor. Müşteriyi mağdur etmekten başka bir şey değil yaptıkları...
İnşallah hocam. Verdikleri desteği görmüş olduk. En azından almayı düşünenler için yol gösterici olacaktır bu konu.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bende de Xdrive Toryum var, allahtan oturma yeri ve sırt bölgesi deri değil. tek sıkıntı çektiğim yönü hafif arkaya gidiyor ve lastikleri aşırı zor dönüyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
XDrive`ın çok koltuğunu kullandım. 15`li zaten ucuz model olduğu için biraz fason bir model. Büyük ihtimalle firmanın ucuz ürünü old. için kötü deri kullanılmış. 15`liye çok detaylı olmasa da bakmıştım zaten direk kendini belli etmişti. Daha üst modellerde böyle sorunlar yaşamazsınız. Benim en uzun süre kullandığım model, 1453. 3 sene boyunca kullandım, böyle bir sorunla ya da derisinde herhangi bir deforme ile karşılaşmadım, süngeri de neredeyse göçmedi diyebilirim. Marka olarak iyi koltuklar üretiyor ama bu ürün bu markanın kötü ürünü diyebilirim.

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
XDrive`ın çok koltuğunu kullandım. 15`li zaten ucuz model olduğu için biraz fason bir model. Büyük ihtimalle firmanın ucuz ürünü old. için kötü deri kullanılmış. 15`liye çok detaylı olmasa da bakmıştım zaten direk kendini belli etmişti. Daha üst modellerde böyle sorunlar yaşamazsınız. Benim en uzun süre kullandığım model, 1453. 3 sene boyunca kullandım, böyle bir sorunla ya da derisinde herhangi bir deforme ile karşılaşmadım, süngeri de neredeyse göçmedi diyebilirim. Marka olarak iyi koltuklar üretiyor ama bu ürün bu markanın kötü ürünü diyebilirim.
Hocam iyi modelleri vardır yoktur bilmiyorum ama bir daha bu firmanın hiç bir ürününü almayacağım kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de Xdrive Toryum var, allahtan oturma yeri ve sırt bölgesi deri değil. tek sıkıntı çektiğim yönü hafif arkaya gidiyor ve lastikleri aşırı zor dönüyor.
benim koltukta hafif arkaya gitme sorunu var ama çok problem değil lastiklerde bir problem yok , şu için sadece deriden problem yaşıyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Bursa'da mağaza olması lazım oradaki mağaza ile iletişime geçersen belki bi sonuç alabilirsin. Anlayışlı bir ensafsa yardımcı olabilir.
Yardımcı olduğun için sağol hocam. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum zaten oradan gelecek sonuca göre hareket edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bursa'da mağaza olması lazım oradaki mağaza ile iletişime geçersen belki bi sonuç alabilirsin. Anlayışlı bir ensafsa yardımcı olabilir.
Tüketici Hakem Heyetinden istediğim gibi bir sonuç çıkmazsa itiraz edip bir üst merciiye durumu taşıyacağım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yardımcı olduğun için sağol hocam. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum zaten oradan gelecek sonuca göre hareket edeceğim.
Tüketici Hakem Heyetinden istediğim gibi bir sonuç çıkmazsa itiraz edip bir üst merciiye durumu taşıyacağım.
Başvurarak iyi yapmışsın, açıkçası ayıplı mal sattıkları için her türlü kazanacağını düşünüyorum ama süreç uzun sürerse sıkıntı, sen dediğim gibi bi iletişime geçsen iyi olabilir. Benim İzmir'deki bayi zaten ege bölgesi sorumlusu herhangi bir sorunda adam yolluyor, hizmeti gayet iyi. Tabi bölgeden bölgeye değişir ama şansını bi dene derim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konu yükselince yazayım dedim. Bendeki 15li için oturma yerine kılıf ayarladım bir tane. İçinde 2 cm kadar sünger var. Kullanan varsa böyle bir şey yapmasını tavsiye ederim. Deride şu an hiçbir deforme yok büyük oranda koruyor. Amaa yine de markayı tavsiye etmemeye devam edeceğim. Telefonda konuştuğum elemanla tartışacak duruma geldim. Üstelik ortada büyük bir sorunum yokken. İletişimleri sıfır. En ufak bir şeyde kullanıcı hatası diyip sizi yolda bırakacak tipler. Kılıf tavsiyem kullananlar için.

Top Bottom