Neler Yeni

Kararsız kaldım PC mi Series S mi?

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Arkadaşlar çok kararsız kaldım Xbox Series S alıp 2K monitör almakmı yoksa İncehesap'tan PC hocasının PC'sini 13K'dan alıp monitör eklemek mi ve durumumu paylaşayım size evde bir PC var şu anda günlük işler için ama oyun oynatmaz oynatsada CS LoL gibi sizce neyi tercih etmeliyim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çok kararsız kaldım Xbox Series S alıp 2K monitör almakmı yoksa İncehesap'tan PC hocasının PC'sini 13K'dan alıp monitör eklemek mi ve durumumu paylaşayım size evde bir PC var şu anda günlük işler için ama oyun oynatmaz oynatsada CS LoL gibi sizce neyi tercih etmeliyim.
Series S 1080P konsoludur hatta 900P oynattığı oyunlar falan da var. Amaç 2K oyunsa ve konsol alınacaksa Series X tercih edilmeli.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Series S 1080P konsoludur hatta 900P oynattığı oyunlar falan da var. Amaç 2K oyunsa ve konsol alınacaksa Series X tercih edilmeli.
Series S'in 2K desteklediği oyunlar bulunmakta.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Konsol seviyorsanız s serisi.
Series X ve S kaç sene götürür ve X alınır mı? Ve şunu söyleyeyim grafik uçuk kaçık olsun istemiyorum oyun kalitesi akıcılığı önemli benim için.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Aralarında Series X bence
Yok şu manada mesela Series S beni yine 5 yıl götürecekse Series X de 5 yıl götürecekse ekstra para vermenin bir anlamı yok monitör dahil pc 15k series x 13k monitör 15k aynı geliyor fiyat olarak series s dahamı mantıklı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Series X ve S kaç sene götürür ve X alınır mı? Ve şunu söyleyeyim grafik uçuk kaçık olsun istemiyorum oyun kalitesi akıcılığı önemli benim için.
6-7 senesi var ikisinin de.

Series S de 30FPS çalışacak bazı oyunlar Series X de 60FPS çalışabilir bu arada, tek fark kalite olmaz yani. (Cyberpunk 2077 örnek varilebilir buna.)

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Güzel PC alma imkanın varken PC al bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yok şu manada mesela Series S beni yine 5 yıl götürecekse Series X de 5 yıl götürecekse ekstra para vermenin bir anlamı yok monitör dahil pc 15k series x 13k monitör 15k aynı geliyor fiyat olarak series s dahamı mantıklı.
Ömürleri (çıkacak oyunlar olarak) aynı ama grafik ve FPS olarak ilerde fark açılacaktır. Bazı oyunlar Series S için kırpılmış özelliklerle gelebilir gibi liste uzar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Xbox’da arkadaşın varsa ve sadece pc’ye özel olan cs gibi oyunlar oynamıyorsan alınır.
Bende vardı ss ama 20 gün kullanıp sattım.
Arkadaşım yoktu ek olarak orada oynadığım çoğu oyunu pc’de oynamıştım.

Mert

80+ Silver
Bilgisayar fiyatları düştü, konsol fiyatları arttı. Ben bilgisayar tercih ederim. Şu anda RX590 üzerine kurulu bir sistemden yazıyorum ve yanımda da Series S duruyor, en son ne zaman açtım hatırlamıyorum. Ki buna rağmen de yeni bir kasa toplamayı düşünüyorum, muhtemelen konsolu satacağım.

Top Bottom