- Bütçe
- 55.000
Herkese merhaba,
Yarın kendime sistem almayı düşünüyorum elimde 7 tane seçenek var simdi aralarında sizce en iyisi hangisi yardımcı olurmusunuz ve hatalarım ne neyde ne değişiklik yapayım ekstradan 2k çözünürlüklü monitör alcam onun için yardımcı olacak monitörlerden anlamam hiç.
1. Seçenek bu kalite için kusura bakmayın simdiden
Sistemde anakartı ve ramler düşük kalıyor ama taksit seçeneği var 6 aya kadar fark yok.
2. Seçeneğim bu
Sistemde tek ram kullandım daha sonra yükseltecem 16 daha alıp 32 gb yapacam
3. Seçeneğim bu
Bu sistemde biraz islemciyi yüksek tutmaya çalıştım 16 gb ram bilerek seçtim sonra yükseltecem
4. Seçeneğim bu
3. Sistem ile arasında bi tek islemçi farkı var karasız kaldım
5. Seçeneğim
Bu sistemde 4070 ti super aldım ekran kartını yüksek tutmak istetim ama islemci
İle darboğaz olurum bilmiyorum şahsen
Fotoların kalileri için kusura bakmayın şimdiden araralarında sizce hangisini alayım ve hangi hatalar var söylerseniz sevinirim şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
Yarın kendime sistem almayı düşünüyorum elimde 7 tane seçenek var simdi aralarında sizce en iyisi hangisi yardımcı olurmusunuz ve hatalarım ne neyde ne değişiklik yapayım ekstradan 2k çözünürlüklü monitör alcam onun için yardımcı olacak monitörlerden anlamam hiç.
1. Seçenek bu kalite için kusura bakmayın simdiden
Sistemde anakartı ve ramler düşük kalıyor ama taksit seçeneği var 6 aya kadar fark yok.
2. Seçeneğim bu
Sistemde tek ram kullandım daha sonra yükseltecem 16 daha alıp 32 gb yapacam
3. Seçeneğim bu
Bu sistemde biraz islemciyi yüksek tutmaya çalıştım 16 gb ram bilerek seçtim sonra yükseltecem
4. Seçeneğim bu
3. Sistem ile arasında bi tek islemçi farkı var karasız kaldım
5. Seçeneğim
Bu sistemde 4070 ti super aldım ekran kartını yüksek tutmak istetim ama islemci
İle darboğaz olurum bilmiyorum şahsen
Fotoların kalileri için kusura bakmayın şimdiden araralarında sizce hangisini alayım ve hangi hatalar var söylerseniz sevinirim şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim