Neler Yeni

Çözüldü✓ Kararsız kaldım yardım!!!

Sw4nc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Harun
Bütçe
55.000
Herkese merhaba,
Yarın kendime sistem almayı düşünüyorum elimde 7 tane seçenek var simdi aralarında sizce en iyisi hangisi yardımcı olurmusunuz ve hatalarım ne neyde ne değişiklik yapayım ekstradan 2k çözünürlüklü monitör alcam onun için yardımcı olacak monitörlerden anlamam hiç.

1. Seçenek bu kalite için kusura bakmayın simdiden
Sistemde anakartı ve ramler düşük kalıyor ama taksit seçeneği var 6 aya kadar fark yok.
IMG_7894.png

2. Seçeneğim bu
Sistemde tek ram kullandım daha sonra yükseltecem 16 daha alıp 32 gb yapacam
IMG_7892.png

3. Seçeneğim bu
Bu sistemde biraz islemciyi yüksek tutmaya çalıştım 16 gb ram bilerek seçtim sonra yükseltecem

IMG_7891.png

4. Seçeneğim bu
3. Sistem ile arasında bi tek islemçi farkı var karasız kaldım
IMG_7889.png

5. Seçeneğim
Bu sistemde 4070 ti super aldım ekran kartını yüksek tutmak istetim ama islemci
İle darboğaz olurum bilmiyorum şahsen
IMG_7888.png
Fotoların kalileri için kusura bakmayın şimdiden araralarında sizce hangisini alayım ve hangi hatalar var söylerseniz sevinirim şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim

Ekler

• IMG_7887.png
    IMG_7887.png
    284.8 KB · Hit: 62

Shourd

80+ Gold
Herkese merhaba,
Yarın kendime sistem almayı düşünüyorum elimde 7 tane seçenek var simdi aralarında sizce en iyisi hangisi yardımcı olurmusunuz ve hatalarım ne neyde ne değişiklik yapayım ekstradan 2k çözünürlüklü monitör alcam onun için yardımcı olacak monitörlerden anlamam hiç.

1. Seçenek bu kalite için kusura bakmayın simdiden
Sistemde anakartı ve ramler düşük kalıyor ama taksit seçeneği var 6 aya kadar fark yok.
Alıntıyı görüntüle

2. Seçeneğim bu
Sistemde tek ram kullandım daha sonra yükseltecem 16 daha alıp 32 gb yapacam
Alıntıyı görüntüle

3. Seçeneğim bu
Bu sistemde biraz islemciyi yüksek tutmaya çalıştım 16 gb ram bilerek seçtim sonra yükseltecem

Alıntıyı görüntüle

4. Seçeneğim bu
3. Sistem ile arasında bi tek islemçi farkı var karasız kaldım
Alıntıyı görüntüle

5. Seçeneğim
Bu sistemde 4070 ti super aldım ekran kartını yüksek tutmak istetim ama islemci
İle darboğaz olurum bilmiyorum şahsen
Alıntıyı görüntüle
Fotoların kalileri için kusura bakmayın şimdiden araralarında sizce hangisini alayım ve hangi hatalar var söylerseniz sevinirim şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim
4070 ti süperli olan iyi olur 2kda darboğaz olmaz

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Salih
Gamegaraj güvenilirdir, 2k monitör alırsan 4070S veya 4070TİS sistemleri güzel.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fırat divitci
5. Sistemin soğutucusunu thermalrighta düşür. Rami 32 yapacak bütçen var ise ucuz olan 32gb seçeneğini seç 5200mhz olan bir tane vardı. En hızlı ya da en düşük gecikmeli değil ama 32gb ram diğeriyle arasında %1-2 performans farkı görürsün üzmez. 7600 ile 4070ti super 1440p'de mutlu eder 4k'da hiç sorun çıkarmaz. 1080p'de 7800x3d ile bile %99 kullanamazsın zaten.

Top Bottom