Neler Yeni

Kararsızım yardım edin lütfen.

alper2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper
Merhaba abilerim,kardeşlerim ben makine mühendisliği 3.sınıf okuyorum ve şuanda 9 yıllık bir laptoptan solid vs. kullanıyorum şuanda şehir dışında okuyorum ama her hafta memleketime dönme gibi bir şansım oluyor hafta sonlarını memlekette geçiriyorum. Sizden istediğim tavsiye şuanda bilgisayar almayı düşünüyorum ama masaüstümü yoksa laptop mu alsam kararsızım çünkü 1 yıl sonra okulum bitecek ve memlekete geri döneceğim ve zaten sürekli hafta sonları memleketteyim ama hafta içi 4 gün de okulda olduğum için laptop- masaüstü arasında kararsızım. Bir yandan masaüstünü daha performanslı diye istiyorum ama yanımda götüremediğim için de laptop arasında kararsızım.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Doğukan
okulda şart değilse hem bütçe bakımından hem de daha iyi bir donanım alabileceğin yönünden masaüstü daha mantıklı

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ömer
Masaüstü toplamanı tavsiye ederim, 3 yıl kullanmışsın laptopu 1 yıl daha götürür seni okulu uzatmazsan.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
taha
Bütçe sorun değilse iyibir laptop güzel bir monitör klavye mouse al sana masaüstü.
hangisi işine gelecekse

BBSQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Savaş Talha
Okul bittikten sonra da makine mühendisi olarak çalışmayı düşünüyorsan çok çok büyük ihtimalle iş gören bir laptop alman gerekeceğinden laptopa yönelmenin daha doğru olacağını düşünüyorum, çalışmaya başladıktan sonra isteğin devam ederse bir şekilde bilgisayar toplayabilirsin zaten ama masaüstü bilgisayar aldıktan sonra iş hayatında çok büyük olasılıkla tekrar laptop ihtiyacın olacağından dolayı iş bulana kadar 2 kez bilgisayar parası vermen, veya işe girdikten sonra bir şekilde idare edip laptop alman gerekebilir.

alper2626

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü toplamanı tavsiye ederim, 3 yıl kullanmışsın laptopu 1 yıl daha götürür seni okulu uzatmazsan.
İle girdikten sonra iş yerinde laptop lazım olursa ve iş yeri laptop vermezse sıkıntıya düşerim diye birazda çekiniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okul bittikten sonra da makine mühendisi olarak çalışmayı düşünüyorsan çok çok büyük ihtimalle iş gören bir laptop alman gerekeceğinden laptopa yönelmenin daha doğru olacağını düşünüyorum, çalışmaya başladıktan sonra isteğin devam ederse bir şekilde bilgisayar toplayabilirsin zaten ama masaüstü bilgisayar aldıktan sonra iş hayatında çok büyük olasılıkla tekrar laptop ihtiyacın olacağından dolayı iş bulana kadar 2 kez bilgisayar parası vermen, veya işe girdikten sonra bir şekilde idare edip laptop alman gerekebilir.
Bu cevaptan sonra laptopa biraz daha yakınım peki 40-45 k ya kadar laptop önerebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom