- Reaksiyon skoru
- 1,254
kardeşime nasil pc kakalarim tecrube eden varmi
kardeşine pc için kandırmayı çalışanı ilk defa görüyomkardeşime nasil pc kakalarim tecrube eden varmi
eski pc var onu daha iyi diye nasil kakalariz hocamkardeşine pc için kandırmayı çalışanı ilk defa görüyom![]()
küçük mü kardeşineski pc var onu daha iyi diye nasil kakalariz hocam
11küçük mü kardeşin
Yaşa göre değişir. 10 yaşının üstüyse işin zor. 6-7 yaşın altındaysa bak bu daha iyi de roblox brawıl sitars aç ona geçer.eski pc var onu daha iyi diye nasil kakalariz hocam
sanane karişma bana diyor doverek mi oturtayim bi arkadaşla anlatip ovmesini mi isteyeyimYaşa göre değişir. 10 yaşının üstüyse işin zor. 6-7 yaşın altındaysa bak bu daha iyi de roblox brawıl sitars aç ona geçer.
turbox pc alarakkardeşime nasil pc kakalarim tecrube eden varmi
kanka ciddi konu pc var diyorum yenisine cokuyor eskisine nasil coktururumturbox pc alarak
he onu bilmiyomkanka ciddi konu pc var diyorum yenisine cokuyor eskisine nasil coktururum
bunu yenii almış gibi göster temizle filan sonra bi kutuya koy de yeni bilgisayaraım geldi sonra çıkar sonra kardeşin bakınnca ben sana kıyamadım filan de ver onakanka ciddi konu pc var diyorum yenisine cokuyor eskisine nasil coktururum
inanmaz hocam ya daha dagişik bişi lazimbunu yenii almış gibi göster temizle filan sonra bi kutuya koy de yeni bilgisayaraım geldi sonra çıkar sonra kardeşin bakınnca ben sana kıyamadım filan de ver ona
kasanın üstüne değişik şeyler yapinanmaz hocam ya daha dagişik bişi lazim