Neler Yeni

kardeşim monitörü kırdı..

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
PC yi zaten kullanmıyor çıktı işi oluncada babama söylüyor babamda iş yerinde çıkartıyor.
Özür dilemek ne kelime hakaret ediyor ve annem hala bir şey demiyor .
O halde sınırını net çiz.
Hakaret ettiği zaman hakaret et.
Gözünü korkutmak için de üzerine yürü ona yeter.
Senin kişisel eşyana zarar verdiğinde aynısını ona yap.
Makyaj malzemeleri mi var?
Al monitörün fiyatı kadar kırabildiğin kadar kır.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Hocam zaten 13 yaşa benzemiyor neredeyse tüm kizlar kaç yaşındaysa +3/4 daha büyük gözükmeye çalışıyor o kadar şey sürüyor ki yüzüne
hocam hiç güleceğim yokdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitörün fotoğrafı varmıdır acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MamiTheHL1
Bir şey olmaz kardeştir zamanında bana da az çektirmediler :D. en son evde 4k 144hz pahalı bir monitör kullanırken evdeki herkesi tembihlerdim, pahalı eşyalarda affım yoktur kimse yanına yaklaşamazdı. Sonra tüplü bir monitöre geçtim 2 ay önce o kadar sağlam ki bazen üstüne oturuyorlar ekrana vuruyorlar hiçbir şey de olmuyor 25kg bir monitör taşıyıp deviremiyorlar da kafam rahat :c OLED satın alırsam işler tersine dönebilir :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Öncelikle geçmiş olsun. Odanız ayrı bir yerdeyse daima kapıyı kilitleyin.

fewwwz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fevzi aksoy
insanın kız kardeşi olmaz olsun bu agresiflik ne kedinin mamasını katmadım diye kırdı monitörü dengesiz hareketleri var en son çıldırtacak ya ne parasının değerini biliyor nede normal hayatta düzgün para harcamasını parayı çöp edecek şeyler için kullanıyor.

monitör çok iyi değildi ama en azından 200hz di ghostingli olsada şuan 30hz tv ekranından yazarken gözüm ağrıyor.

( akşam fotoğraf eklicem tel arabada kalmış )
sadece 1 ay sanayide calissin knk 1ay calkidsin cebinden dusen 25 kurusu 4 gozle aramazsa beni butun forum duduklesin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,465
İsim
uwu
Bir şey olmaz kardeştir zamanında bana da az çektirmediler :D. en son evde 4k 144hz pahalı bir monitör kullanırken evdeki herkesi tembihlerdim, pahalı eşyalarda affım yoktur kimse yanına yaklaşamazdı. Sonra tüplü bir monitöre geçtim 2 ay önce o kadar sağlam ki bazen üstüne oturuyorlar ekrana vuruyorlar hiçbir şey de olmuyor 25kg bir monitör taşıyıp deviremiyorlar da kafam rahat :c OLED satın alırsam işler tersine dönebilir :D

Bide PS4/5 olacak ömürlük oyun köşesi olur. Hiç mantıksız değil tek sıkıntı çok yer kaplaması keşke yer olsa

Pacrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İbrahim Ateşçi
Yazık günah ya insan kırarken içi gider. Hakkaten malın kıymetini bilmiyormuş kardeşin. Geçmiş olsun kardeşim sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,610
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom