James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,357
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Lavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.
derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
Son düzenleme: