Neler Yeni

Kardeşim tiktok kullanıyor.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Kardeşime tel aldık tiktok kullanmaya başladı sil diyorum silmiyor ne yapmalıyım nasıl soğutabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hissediyorum geliyorlar , onlar geliyor... kardeşini odaya kitle işkence yap diyenler geliyor...

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kendisi tiktok çekiyor mu yoksa sadece izleyici mi?Yabancılarda çok kaliteli tiktok hesapları var.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendisi tiktok çekiyor mu yoksa sadece izleyici mi?Yabancılarda çok kaliteli tiktok hesapları var.
izleyici

video çekse eve almam.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
izleyici

video çekse eve almam.
Ne izlediğini kontrol edin.Kendisini eğlendiren ya da yararlı videolarsa engel koymanızın lüzumu yok.Saçma sapan akımları falan izliyorsa başka videolara yönlendirin ya da tiktoku silin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Kardeşime tel aldık tiktok kullanmaya başladı sil diyorum silmiyor ne yapmalıyım nasıl soğutabilirim?

hissediyorum geliyorlar , onlar geliyor... kardeşini odaya kitle işkence yap diyenler geliyor...
Benim kardeşim hem çekiyor hem izliyor kendisi 9 yaşında ama +18 şeyler konuşuyor kpop blackpink fanı da ayrıca birçok kez sildim kendisi ipad kullanıyor ben de konu açacaktım iyi oldu burda sorayım aile ayarlarından falan yasaklı uygulama nasıl eklerim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Kardeşini odaya kitle işkence yab

BIGGZ

80+ Bronze
Kardeşine yalandan bu platformu kullananların deli olduğu falan açıklanmış de

Gerçi yalan değil ki o.O2

Squex

80+ Silver
Benim kardeşim hem çekiyor hem izliyor kendisi 9 yaşında ama +18 şeyler konuşuyor kpop blackpink fanı da ayrıca birçok kez sildim kendisi ipad kullanıyor ben de konu açacaktım iyi oldu burda sorayım aile ayarlarından falan yasaklı uygulama nasıl eklerim
applerda app storedan uygulama yüklenmesi için şifre ya da parmak izi isteyen bir ayar var aç onu sonra sil tiktoku bir daha yükleyemez

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne izlediğine bağlı bu dediğin şey, bende kullanıyorum genel olarak futbol ve müzik videoları izliyorum, yani saçma sapan cellat vs gibi kişileri izliyorsa farklı alana yönlendir. Dayakla olmaz bu işler taş devrinde değiliz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Eğer saçma şeyler izliyorsa bir odaya kitle işkence yap ab

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular